Jumanji_-The-Next-Level_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2019-CTMG-Inc-All-Rights-Reserved

Jumanji: The Next Level prijsvraag (gesloten)

Jumanji_-The-Next-Level_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2019-CTMG-Inc-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op vrijkaarten voor de actiefilm Jumanji: The Next Level? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag 2x 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Jumanji: The Next Level draait vanaf 5 december in de bioscoop. Je hebt tot en met 14 december de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Jumanji: The Next Level
Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

Jumanji: The Next Level draait vanaf 5 december in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord is Danny DeVito.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.