Julia Roberts canvasdoek prijsvraag (gesloten)

Julia Roberts canvasdoekEen van de meest bekroonde en geliefde vrouwelijke wereldsterren op het witte doek; Julia Roberts. Speciaal voor de lezers van Filmliefhebbers.com is er de mogelijkheid om Julia zelf in huis te halen, op een mooi canvasdoek wel te verstaan.

Wat en hoe kan je winnen?

Zitmaxx Wonen in Ter Aar stelt voor deze actie het bovenstaande canvasdoek beschikbaar. Het formaat is 80cm bij 80cm en wordt bij de winnaar thuisbezorgd. Wel zo gemakkelijk.

Winnen kan door de vraag onderaan dit artikel juist te beantwoorden. Onder de deelnemers die het goede antwoord hebben gegeven wordt het doek verloot. Deelnemen kan tot en met zondag 17 juli. Met de winnaar wordt contact opgenomen.

Wie is Julia Roberts

Met $140 miljoen dollar op haar bankrekening is ze een van de best verdienende actrices ooit. Haar grote doorbraak bij het Nederlandse en wereldwijde filmpubliek beleefde ze op 23-jarige leeftijd in de film Pretty Woman (1990). Voor haar rol werd ze genomineerd voor een Oscar.
Haar tweede oscarnominatie, want een jaar eerder werd ze al genomineerd voor haar bijrol in de film Steel Magnolias. Voor deze rol won ze wel een Golden Globe voor.

In de opvolgende twee en half decennia (1990-tot heden) wist ze haar populariteit vast te houden en speelde ze rollen in films die uitgroeiden tot bioscoopkrakers en (kleine) klassiekers zoals Sleeping with the Enemy, The Pelican Brief, Stepmom, Nothing Hill, Runaway Bride, Erin Brockovich, Oceans Eleven, Valentine’s Day , Eat Pray Love, Larry Crown, Mirror Mirror en dit jaar Mother’s Day.

In deze periode tot circa 2005 was ze de best betaalde actrice in Hollywood. Voor haar rol in Mona Lisa Smile ontving ze het hoogste bedrag dat ooit werd betaaald: $25 miljoen.

Voor haar hoofdrol in en als Erin Brockovich (2000) ontving ze een Oscar voor beste actrice. Welverdiend voor deze rol, maar ook voor al haar ander rollen in verschillende genres.

Winnaar

Marc de Jong

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!