JE3_INTL_DGTL_MAIN_1_SHT_NED.indd

Johnny English Strikes Again prijsvraag

JE3_INTL_DGTL_MAIN_1_SHT_NED.inddWil jij kans maken op een prijzenpakket van de actie/komedie Johnny English Strikes Again? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Filmliefhebber.com mag 3 prijzenpakketten met een reistas en zonnebril onder de deelnemers verloten. Johnny English Strikes Again draait vanaf 20 september in de bioscoop. Je hebt tot en met 22 september de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Johnny English Strikes Again
Johnny English Strikes Again is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.

Vanaf 20 september in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen
Vul het formulier volledig in.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.