John Wayne Collector’s Edition 4-DVD box prijsvraag (gesloten)

John Wayne26 mei is de geboortedag van de Amerikaanse acteur John Wayne en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Source 1 Media een Collector’s Edition DVD box weggeven! Hoe maak je kans op deze prijs? Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaar wordt na 11 juni bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

1x John Wayne Collector’s Edition 4-DVD box.

Over John Wayne

De legendarische acteur John Wayne (in 1907 geboren als Marion Michael Morrison, gestorven in 1979) zette in vele tientallen speelfilms het prototype van de stoere Amerikaanse held neer. Hij hield van zijn vak en zei tegen een interviewster enkele jaren voor zijn dood, dat hij in zijn films gewoon zichzelf speelde. Deze twee woorden geven de kern weer van zijn meer dan 200 films die hij maakte, de rode lijn is steeds weer een goede vent met kleine gebreken, met af en toe een vrouw die voorbij komt, die het rechte pad handhaaft. Alhoewel hij veel films heeft gemaakt, won hij maar één Oscar voor beste mannelijke hoofdrol, voor de film True Grit uit 1969.

Op de 4DVD-box John Wayne Collectors Edition zijn in totaal 12 speelfilms verzameld met dé bekendste Western acteur aller tijden.

Winnaar (Spelregels)

Mark Gelens


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates, leuke nieuwtjes en foto’s!

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Advertentie

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

3 thoughts to “John Wayne Collector’s Edition 4-DVD box prijsvraag (gesloten)”

  1. Ik heb nog niet alles gezien van die man, maar dat heeft er ook wel mee te maken dat ik ‘m nauwelijks kan uitstaan 🙂 een vrij pijnlijke propagandafilm over Vietnam staat nog in m’n geheugen gegrift.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.