James Dean canvasdoek winactie (gesloten)

James Dean canvasdoekGroot fan van James Dean, iconische filmsterren of de jaren ’50? Dan is deze winactie echt iets voor jou! In samenwerking met meubelwinkel Zitmaxx Wonen geven we een canvasdoek van James Dean weg aan een de bezoekers van Filmliefhebber.com. Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Beantwoord de vraag en laat je gegevens achter en dan maak jij kans op dit kunstwerk! De winnaar wordt na 13 maart bekendgemaakt. De winnaar ontvangt telefonisch bericht voor een bezorgafspraak.

Wat kan je winnen?

Het bovenstaande canvasdoek van James Dean in het formaat 80cm x 80cm. Een mooi stuk muurdecoratie voor in de woonkamer, slaapkamer of misschien wel je bioscoopkamer. Uiteraard wordt het doek netjes bij je thuisbezorgd.

Wie was James Dean

James Dean was een Amerikaanse acteur die bekend stond als womanizer, een groot acteertalent en iemand die tot het maximum ging. Op zijn 24e stierf hij (in 1955) na een auto-ongeluk, en groeide hij na zijn dood uit tot een icoon.

In zijn korte carrière, die slechts vier jaar duurde, maakte hij wel al grote indruk op het zwarte doek. Met name zijn rol in de romantische tienerfilm Rebel Without a Cause staat tot de verbeelding bij veel jonge vrouwen. In deze rol speelde hij een rebelse knappe tiener in een lederen jack. Een film en personage dat een en al jaren ‘50 uitstraalt en daarom iconisch is geworden.

Tijdens zijn korte leven viel hij niet in de grote prijzen, maar na zijn dood won hij twee Golden Globes en werd hij twee keer postuum genomineerd voor een Oscar. En dat dit niet enkel uit eerbied was, bleek in 1999 uit de waardering van het Amerikaans Film Instituut, dat hem waardeerde op de 18e plaats van de beste 100 acteurs van de afgelopen 100 jaar.

En nu dus de kans om een mooi canvasdoek te winnen van dit icoon. Vul het onderstaande formulier in een maak kans.

Winnaar

Angelique Hendriks

 

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!