iZombie – Seizoen 3 prijsvraag (gesloten)

iZombie - Seizoen 3Wil jij kans maken op een DVD van het derde seizoen van de serie iZombie? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment mag Filmliefhebber.com een DVD-box onder de deelnemers verloten. iZombie – Seizoen 3 is vanaf 4 april verkrijgbaar. Je hebt tot en met 28 april de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over iZombie – Seizoen 3

iZombie: The Complete Third Season is vanaf 4 april verkrijgbaar op DVD. In dit derde seizoen vervult Liv (Rose McIver) de rol van dominatrix, een JACKASS-achtige stuntman, een kleuterleider, een complottheoreticus, een Dungeon-speler en meer. De andere hoofdrollen in deze bloederige komedieserie worden vervuld door Malcolm Goodwin, Rahul Kohli, Robert Buckley, David Anders en Aly Michalka.

Als Team Z in Seattle een zombieleger ontdekt, vindt Major er de acceptatie die hij zocht. Liv en Clive onderzoeken de moord op een zombiefamilie. Na haar feestmalen van verse hersenen neemt Liv de trekjes over van onder anderen een dominatrix en een complottheoreticus. Deze 13 nieuwe heerlijk gestoorde avonturen uit de koker van de uitvoerend producenten van Veronica Mars zijn gebaseerd op Vertigo Imprint van DC Entertainment.

Vanaf 4 april verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie