Independence Day: Resurgence prijsvraag (gesloten)

Independence Day: ResurgenceWe wisten altijd al dat ze terug zouden komen en de aankomstdatum is vastgesteld op 23 juni 2016. Want dan gaat Independence Day: Resurgence – het vervolg op de kaskraker Independence Day uit 1996 – in première! Om dit vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met 20th Century Fox 3 prijzenpakketten weggeven! Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Beantwoord de vraag en laat jouw gegevens achter en dan maak jij kans op een van deze prijzenpakketten! De winnaars worden na 10 juli bekendgemaakt op de website!

Wat kan je winnen?

3x 2 vrijkaartjes voor Independence Day: Resurgence en een T-shirt!

Over Independence Day: Resurgence

Na het succes van INDEPENDENCE DAY levert het volgende epische hoofdstuk een wereldwijde catastrophe van onvoorstelbare grootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

De film is geregisseerd door Roland Emmerich, die ook het eerste deel uit 1996 regisseerde. De hoofdrollen worden gespeeld door Liam Hemsworth, Jeff Goldlbum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe en Sela Ward.

INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE is vanaf 23 juni 2016 (in 3D en IMAX 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien.

Trailer

 

Winnaars

Erik Scheffers
Marianne van der Meer
Nicoline Bruinsma

(hr />

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!