Independence Day: Resurgence prijsvraag (gesloten)

Independence Day: ResurgenceOp dinsdag 21 juni gaat Independence Day: Resurgence in première in Dolby Cinema bij Vue Hilversum. En daar kan jij bij zijn! Om de officiële opening van het vernieuwde theater in Hilversum te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met BAAS Events Amsterdam en Vue Hilversum 5x 2 vrijkaarten weggeven voor deze spectaculaire avond en de feestelijke afterparty. Wat moet je doen om kans te maken op de vrijkaartjes? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag, laat jouw gegevens achter en misschien ontvang jij aanstaande maandag (20 juni) bericht dat jij naar de première mag!

Wat kan je winnen?

5x 2 vrijkaarten voor de première.

Locatie

Op dinsdag 21 juni is de première bij Vue Hilversum, Langgewenst 20, 1211BB in Hilversum. Het thema is Army Chique en de inloop is om 19:00. De film start om 20:00 en om 22:30 is de afterparty.

Over Independence Day: Resurgence

We wisten altijd al dat ze terug zouden komen. Na het succes van Independence Day levert het volgende epische hoofdstuk een wereldwijde catastrofe van onvoorstelbare grootte. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

Over Dolby Cinema

Independence Day Resurgence is gemasterd in Dolby Vision en Dolby Atmos. Dolby Vision is een state-of-the-art beeldtechnologie die een rijkere en meer gedetailleerde kijkervaing biedt. De bekroonde Dolby Atmos geluidstechnologie verspreid filmgeluiden door de hele zaal zelfs boven je hoofd, met geweldige rijkdom en diepte.

Winnaars

Anna Wienen
Bram & Marjolein
Jacobaan Vermonden
Marcel Jansen
Simone Vermeer


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!