Ice Age: Collision Course prijsvraag (gesloten)

Ice Age: Collision CourseZet je schrap voor een nieuw en hilarisch avontuur in de prehistorie, want vanaf 13 juli 2016 draait Ice Age: Collision Course in de Nederlandse bioscopen. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met 20th Century Fox 3 prijzenpakketten weggeven met vrijkaartjes voor de film, stickervellen, boodschappentassen, boeken en sleutelhangers. Hoe maak jij kans op één van deze pakketten? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaars worden na 24 juli bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

3x 2 vrijkaartjes, 3x sleutelhangers, 3x boodschappentas, 3x stickervel en 3x boek The art of film.

Over Ice Age: Collision Course

Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten.

De bekende Engelstalige sterrencast keert terug: Ray Romano, Denis Leary, John Leguizamo, Queen Latifah, Sean William Scott, Josh Peck, Simon Pegg, Keke Palmer, Wanda Sykes en Jennifer Lopez. Toegevoegd aan de kudde zijn: Stephanie Beatriz, Adam DeVine, Jesse Tyler Ferguson, Max Greenfield, Jessie J, Nick Offerman, Melissa Rauch, Michael Strahan en Neil deGrasse Tyson.

Ice Age: Collision Course is vanaf 13 juli 2016 (in 3D en 2D) in de bioscoop te zien, in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.

Trailer

Winnaars

Bas Koen
Geke Uffels
Henriette Leeuwis


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!