Ian McNeice op 26 maart aanwezig op Dutch Comic Con

Dutch Comic ConOp 25 en 26 maart vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het pop culture event Dutch Comic Con plaats! Een walhalla voor filmliefhebbers, gamers en cosplayers. Ontmoet je favoriete sterren uit films en televisieseries, ga op de foto met beroemde personages uit films zoals Darth Vader en Spider-Man of ga lekker chillen in de cosy corner waar je andere bezoekers ontmoet.

Op 26 maart zal niemand minder dan Ian McNeice naar Dutch Comic Con komen. Na de aankondigingen dat Gates McFadden, Sean Maguire en Lennie James aanwezig zullen zijn, maakt de organisatie nu bekend dat de Britse (stem)acteur, bekend van zijn terugkerende rol als Winston Churchill in Doctor Who, naar Utrecht komt.

Ian’s carriere startte op de Britse televisie, waar hij in verschillende miniseries optrad. Zijn eerste rol was in Edge of Darkness, een veelgeprezen politieke crime serie, waar Ian de collega van het hoofdpersonage, Harcourt speelde. Vanaf daar speelde Ian in verschillende films en series waaronder de miniserie Frank Herbert’s Dune, waar Ian de slechte Baron Vladimir Harkonen speelt, de patriarch van een van de heersende nobele huizen, Ace Ventura: When Nature Calls, tegenover Jim Carrey en The Englishman Who Went Up a Hill and Came Down a Mountain, tegenover Hugh Grant.

Recent speelde hij in Doctor Martin, dat op de Nederlandse televisie bewerkt is tot Doctor Tinus, de historische drama serie Rome en verzorgde hij de stem van Kwaltz, de Prostetnic Vogon in Hitchhiker’s Guide to the Galaxy.

Let op, want Ian McNeice is alleen op zondag 26 maart aanwezig. Kaarten zijn te koop op www.dutchcomiccon.com of doe mee met de prijsvraag en maak kans op een weekendticket!

Bron: Dutch Comic Con

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.