Horrify Into The Dark

Horrify presents Into The Dark prijsvraag (gesloten)

Horrify Into The DarkWil jij kans maken op een jaarabonnement op de streamingdienst Horrify? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Horrify 2 jaarabonnementen t.w.v. € 69,95 onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Je hebt tot en met 14 december de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Horrify
Horrify is de streamingdienst voor échte horrorfans. Horrify biedt een breed aanbod aan de gruwelijkste horrorfilms en -series: van horror classics tot recente releases, en van blockbusters tot verborgen parels. Met titels als Halloween (2007), Evil Dead (2013), I Know What You Did Last Summer (1997), Insidious 2 (2013), Hellraiser (1987) en meer. Het unieke aanbod wordt verder aangevuld door eigen producties, Horrify originals, en films en series die nog nooit eerder in Nederland te zien zijn geweest, zoals Into the Dark (2018).

Overal en onbeperkt Horrify bestaat sinds 30 oktober 2018. Het is een online video platform voor en door horrorfans: met meer dan 350 horrorfilms en -series, speciaal geselecteerd door horrorfanaten. Voor maar € 6,95 per maand kijk je onbeperkt horror waar en wanneer jij dat wilt, op alle apparaten.

Over Into The Dark
Into the Dark Into the Dark bestaat uit twaalf holiday horror stories: elke maand komt er een nieuwe aflevering uit, die zich elk afspeelt rondom een feestdag van die maand. Aflevering 1, The Body, gaat over Halloween en is nu te zien op Horrify. Een huurmoordenaar sleept op Halloweennacht het levenloze lichaam van zijn laatste slachtoffer met zich mee. De gasten van een Halloweenfeestje zijn zich totaal onbewust dat een echte moordenaar zich onder hen bevindt.

Flesh and Blood
De tweede aflevering van Into The Dark gaat deze week exclusief in premiere op de streamingdienst Horrify! Deze aflevering speelt zich af rondom de Amerikaanse feestdag Thanksgiving.

Into the Dark is een productie van filmproductiemaatschappij Blumhouse Productions, de in horror gespecialiseerde independent studio van Emmy award-winnaar Jason Blum. Zij hebben veel succesvolle horrorfilms gemaakt, waaronder Paranormal Activity (2007), Insidious (2010), Get Out (2017) en Halloween (2018). Into the Dark was al eerder een groot succes op streamingdienst Hulu, en is nu voor het eerst te zien in Nederland op Horrify.nl.


Deelnemen
De actie is afgelopen en je kunt niet meer meedoen. Meer informatie over de streamingdienst vind je op www.horrify.nl.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.