Home prijsvraag (gesloten)

HomeOp 23 maart verschijnt het aangrijpende drama HOME in de bioscoop en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Cinéart een mooi prijzenpakket weggeven met daarin 2 vrijkaartjes voor de film en de DVD’s van Mustang en Girlhood. Films die laten zien hoe jongeren moeten vechten voor hun plekje in de maatschappij. Wat moet je doen om deze prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Na 2 april wordt de winnaar bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

1 prijzenpakket met 2 vrijkaartjes voor HOME en de DVD’s van Mustang en Girlhood.

Waar gaat HOME over?

Na Unspoken en Kid komt Fien Troch met een gelauwerde film waarin een perfect ensemble diepe indruk maakt. Home werd al onderscheiden met de prijs voor de beste regie in de Orizzonti competitie van het Filmfestival van Venetië en won op het Film Fest Gent de publieksprijs en prijs voor de beste muziek. De film werd geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto en is te zien op het International Film Festival Rotterdam.

De 17-jarige Kevin komt uit de gevangenis en vindt onderdak bij zijn oom en tante. Hij probeert het verleden achter zich te laten en wordt opgenomen in de vriendenkring van zijn neef Sammy. Daardoor ontmoet hij ook John, die in een ondraaglijke situatie met zijn moeder leeft. Hij kan geen kant op en Kevin wil hem helpen. Op een zekere avond komen vragen over verraad, vertrouwen en loyaliteit op onherroepelijke wijze naar boven. Hoe moet het leven van de jongens door? En wat heb je dan aan volwassenen?

Geregisseerd door Fien Troch. Met Karlijn Sileghem, Lena Suijkerbuijk, Loic Bellemans en Sebastian van Dun.

HOME draait vanaf 23 maart in de bioscoop.
www.cineart.nl/films/home

HOME trailer

Winnaar

Maaike Manheim


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie