Hinterland prijsvraag (gesloten)

HinterlandSinds 11 juli is het derde seizoen van Hinterland verkrijgbaar op DVD. En Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Just Entertainment 3 DVD-boxsets weggeven! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. Je kunt tot en met 5 augustus meedoen.

Wat kun je winnen?

3x DVD-boxset van Hinterland.

Waar gaat Hinterland over?

interland is winnaar van 6 BAFTA Awards waaronder Best Television Drama. De serie krijgt een 7,6 op IMDB en is gefilmd op locatie in het sfeervolle en ruige Wales.

In dit derde seizoen van Hinterland zijn we terug in het ruige Wales, waar inspecteurs Tom Mathias en Mared Rhys hun handen vol hebben aan de moordzaken in en om Aberystwyth, een kustplaatsje vol duistere geheimen. Na het dramatische einde van het vorige seizoen heeft Mathias de grootste moeite om zowel zijn mentale als fysieke littekens te boven te komen. De schuilplaats die hij aan de ruige kust bij Ceredigion had gevonden is vernietigd, waardoor hij terugkeert naar Aberystwyth. Daar krijgen Mathias en zijn team te maken met uiteenlopende moordzaken, zoals de gewelddadige dood van een geestelijke, de vondst van een lijk in een ondiep graf en de ontvoering van een jongen door zijn vader. Intussen is DS Sian Owen belast met het onderzoek naar de aanval op Mathias, maar de komst van een onafhankelijke inspecteur bemoeilijkt de zaak. En als er opnieuw een lijk de kop opsteekt, wordt Mathias zelfs aangemerkt als verdachte…

Met Richard Harrington (The Contractor, Daddy’s Girl), Mali Harries (Leap Year, May 33rd, The Best of Men) en Alex Harries (Glow, Destination Bumrape).

Winnaars

Annemarie de Graaff
Jacuqes Leliveld
Gea Jager


 

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

 

 

Volg mij op Instagram voor leuke foto’s en de laatste updates!

 

Advertentie