Hidden Figures prijsvraag (gesloten)

Hidden FiguresHidden Figures, het drama dat voor 3 Oscars werd genomineerd, draait vanaf 9 maart in de bioscoop. En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met 20th Century Fox 3 prijzenpakketten met daarin 2 vrijkaartjes en het boek weggeven! Wat moet je doen om deze prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 19 maart bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

3 prijzenpakketten met 2 vrijkaartjes voor Hidden Figures en het boek!

Over Hidden Figures

Hidden Figures is het ongelofelijke en onvertelde verhaal van Katherine Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughn (Octavia Spencer) en Mary Jackson (Janelle Monáe), drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA. Ze waren het brein achter een van de grootste operaties in de geschiedenis: de lancering van astronaut John Glenn in de ruimte. Een indrukwekkende prestatie die het land weer moed gaf, de verhoudingen in de ‘Space Race’ volledig op zijn kop zette en de wereld in beweging bracht. Het visionaire trio oversteeg geslacht en ras, en inspireerde generaties om groots te dromen.

De film is genomineerd voor drie Oscars®, in de categorieën: Beste film, Beste vrouwelijke bijrol – Octavia Spencer en Beste aangepaste scenario.

Hidden Figures is vanaf 9 maart 2017 in de Nederlandse bioscoop te zien.

#HiddenFigures

© 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Trailer Hidden Figures

Winnaars

Annelies de Waal
Marielle Onderwater
Rosemary van Duinen


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie