Lees hier alles over Heroes Dutch Comic Con

HeroesDCC_ShowLogo

Heroes Dutch Comic Con

31 maart & 1 april 2018 – Jaarbeurs Utrecht

Op deze pagina houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen van de voorjaarseditie van Dutch Comic Con. Deze vindt plaats op 31 maart en 1 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Binnenkort start de verkoop van de Early Bird tickets. Voor meer informatie: www.dutchcomiccon.com.


22 maart 2018

Mark Sheppard special guest op Heroes Dutch Comic Con

[two_third]Over iets meer dan een week barst het pop culture feest van Nederland weer los. Het weekend van 31 maart en 1 april staan in het teken van cosplay, stripboeken, films, series en de daarbij horende artiesten. Zo ook Mark Sheppard, o.a. bekend van zijn rol als Crowley in de serie Supernatural.

Sheppard werd geboren in Londen en begon zijn filmcarrière in Jim Sheridan’s In The Name Of The Father waar hij Guildford Four-lid Paddy Armstrong speelde naast Daniel Day-Lewis. Hij is een ervaren musicus en heeft gedrumd voor oa The T.V. Personalities, Nikki Sudden, Robyn Hitchcock en The Barracudas. In het theater won hij verschillende theaterprijzen, waaronder de Drama Critic Circle Outstanding Achievement Award 1992 voor zijn optreden in A Cock & Bull Story.

Mark is wellicht het meest bekend door zijn televisiewerk, zoals Romo Lampkin in Battlestar Galactica, Badger in Joss Whedon’s Firefly en rollen in The X-Files, CSI, Star Trek: Voyager en een groot aantal andere personages in film en televisie. Hij vertolkte tot 2017 de rol van demon Crowley in Supernatural. En in het zesde seizoen van Doctor Who portretteerde hij de jonge Canton Everett Delaware III.

Op beide dagen is Mark aanwezig op Heroes Dutch Comic Con, waar hij plaats neemt in de Guest Square naast Cloe Hollings, Dwight Schultz, Emilie de Ravin, Jason David Frank, Katie Cassidy, Mark Ryan, Zach McGowan, Roel Reiné, Egbert-Jan Weeber en Lisa Smit.[/two_third]

[one_third_last]Mark Sheppard SPN New CU logo Pic[/one_third_last]


8 maart 2018

Arrow’s Laurel Lance ook aanwezig op Heroes Dutch Comic Con

[two_third]Over 3 weken vindt de 5de editie van Heroes Dutch Comic Con plaats in de Jaarbeurs en vandaag kondigt de organisatie de komst van Special Guest Katie Cassidy aan.

De Amerikaanse actrice is bekend van haar rol als Laurel Lance in de DC-Comics
tv-serie Arrow, maar speelde ook in Supernatural, Gossip Girl en Melrose Place.

Naast actrice is Katie ook model en zangeres. Ondanks de afkeur van haar recent
overleden vader, muzikant David Cassidy, bracht zij in 2002 de cover-single ‘I think I love you’ uit. Het nummer werd geen commercieel succes maar het leverde haar wel een rol op in Bubblegum Babylon, een televisie special die de muziekcarrière van
beginnende artiesten promoot.

Cassidy zal zowel op zaterdag 31 maart als op zondag 1 april aanwezig zijn op het evenement.[/two_third]

[one_third_last]Katie Cassidy[/one_third_last]


7 maart 2018

Ook Power Ranger Jason David Frank op Heroes Dutch Comic Con

[two_third]Na Emilie de Ravin, Dwight Schultz en Zach McGowan, kondigt de organisatie vandaag ook de komst van Jason David Frank aan, als special guest op het evenement.

Power Rangers is een jongerenshow die inmiddels al 20 jaar loopt. Jason speelt in 220 afleveringen (and counting) en is daarmee de langst meelopende ranger. Ook was hij te zien in beide films.

Over de jaren heen is zijn karakter is de serie meerdere malen getransformeerd. Zo begon hij als de Mighty Morphin Green Ranger, die na 10 afleveringen uit de show werd geschreven. Toen bleek hoe populair hij was, werd zijn personage in de show getransformeerd in de Mighty Morphin White Ranger, Red Zeo, Red Turbo en kwam hij in 2004 terug als de Black Dino Thunder Ranger.

Zijn martial arts kwaliteiten die hij in de serie laat zien, zijn geen acteerwerk. Hij is namelijk opgenomen in The World Karate Union Hall of Fame als een volleerd en gerespecteerd martial arts artiest met ruim 37 jaar ervaring.

Jason David Frank zal op 31 Maart en 1 April aanwezig zijn op het evenement.[/two_third]

[one_third_last]Jason David Frank[/one_third_last]


6 maart 2018

Belle naar Dutch Comic Con

[two_third]Emilie de Ravin zal op 31 maart en 1 april te gast zijn op Heroes Dutch Comic Con om haar Nederlandse fans te ontmoeten.

De Australische actrice is vooral bekend als het karakter Belle in Once Upon A Time. Daarnaast was zij o.a. te zien in de fantasy-drama Beastmaster, als Tess in de serie Roswell en in de rol van Claire in de award winning series Lost.

Ook op het grote scherm is De Ravin geen onbekende. Zij bekleedde rollen in de 2006 remake van de horror The Hills Have Eyes, de met een award bekroonde indie-film Brick, in de romantische film Remember Me, met medespeler Robert Pattison en in de drama’s Public Enemies en The Submarine Kid.

Emilie zal beide dagen aanwezig zijn op het evenement in de Jaarbeurs Utrecht, waar fans met haar op de foto kunnen, iets kunnen laten signeren en vragen aan haar kunnen stellen tijdens de Q&A’s. [/two_third]

[one_third_last]Emilie de Ravin[/one_third_last]


15 februari 2018

Murdock uit The A-Team naar Utrecht

[two_third]Dwight Schultz, beter bekend als Captain ‘Howling Mad’ Murdock uit de 80’s hitserie The A-Team, zal aanwezig zijn als special guest op Heroes Dutch Comic Con.

De inmiddels 70-jarige Amerikaanse acteur heeft warme herinneringen aan Nederland. In 1984 was hij hier ook, samen met collega’s Dirk Benedict (‘Face’), Mr. T (‘B.A. Baracus’) en schrijver van de serie Stephen J. Cannell. Er stonden toen ruim 20.000 fans op het vliegveld om de iconen te verwelkomen. Als teken van zijn dankbaarheid schonk Schultz zijn denkbeeldige hond Billy aan de mensen van Nederland.

Naast zijn populaire rol als Murdock, speelde hij in verschillende films en series, waaronder in diverse Star Trek series waar hij te zien was als Luitenant Reginald Endicott Barclay III.

Dwight Schultz zal zowel op zaterdag 31 maart als op zondag 1 april aanwezig zijn op het evenement in de Jaarbeurs, Utrecht.[/two_third]

[one_third_last]Murdock[/one_third_last]


26 januari 2018

Zach McGowan te gast bij Heroes Dutch Comic Con

[two_third]Heroes Dutch Comic Con kondigt vandaag de komst aan van hun tweede special guest: Zach McGowan. De Amerikaanse acteur neemt in de Guest square plaats naast de eerder aangekondigde acteur David Wenham.

De in New York geboren en getogen Zach is o.a. bekend van zijn rol als Charles Vane in Black Sails en als Roan in de hitserie The 100. Daarnaast was hij te zien als
Shkelgium in de door Michael de Luca geproduceerde speelfilm Dracula Untold en in de serie Shameless. In CSI Miami, Numb3rs en ColdCase was hij te zien als acteur en te horen als voice-actor.

Momenteel is McGowan bezig met het filmen van nieuwe afleveringen voor Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. Hier speelt hij het personage Anton Ivanov. Het volgende waar hij aan zal gaan werken is de film Scorpion King: Book of Souls.

Zach zal beide dagen aanwezig zijn tijdens Heroes Dutch Comic Con, op zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2018, in de Jaarbeurs Utrecht.

Meer informatie en tickets: www.dutchcomiccon.com.[/two_third]

[one_third_last]Zach McGowan[/one_third_last]


21 december 2017

Heroes Dutch Comic Con host de 2018 Drone Racing Series

[two_third]The International Drone Racing Association (IDRA) heeft de samenwerking met Heroes Dutch Comic Con aangekondigd. De IDRA zal de eerste race van de professionele serie in de Jaarbeurs Utrecht houden, tijdens het pop culture evenement op 31 Maart en 1 April 2018.

Tijdens de race zullen diverse top teams van over de hele wereld het tegen elkaar opnemen om waardevolle punten te winnen voor de 2018 Drone Racing Series rankings. Het team met de meeste punten zal de wereldkampioenschap winnen. De samenwerking met Heroes Dutch Comic Con geeft IDRA de kans de sport bekend te maken bij een nieuwe en bredere doelgroep, namelijk die van comic & sf liefhebbers, cosplayers en e-gamers.

“De mogelijkheid om de 2018 Drone Racing Series te lanceren bij Heroes Dutch Comic Con in Utrecht is een fantastische kans om deze sport verder te laten groeien,” zegt Justin Haggerty, bedenker en CEO van IDRA. “Het hosten van een professionele drone race in Nederland zou op zichzelf al de mogelijkheid bieden voor IDRA om de groeiende drone community in west Europa aan te spreken. De samenwerking met Heroes Dutch Comic Con maakt dit zelf nog beter, doordat wij hier een platform krijgen waarbij wij de sport aan een nog groter publiek kunnen tonen, die allen dezelfde interesses delen. Wij van IDRA kijken ernaar uit hiermee de eerste zaden te planten die kunnen uitgroeien tot een waardevolle community in Nederland”.

Boet Havenaar, Head of Event bij Heroes Dutch Comic Con voegt daaraan toe: “Wij zijn enorm enthousiast om een spectaculair show element als de IDRA Drone Race toe te mogen voegen aan het programma van ons evenement. Deze wedstrijd is een perfecte aanvulling voor ons event en een mooie, kwalitatieve uitbreiding op de bezoekerservaring”.

De 2018 Drone Racing Series is een professionele serie van drie internationale races. De serie begint in Utrecht en zal eindigen met de IDRA Finale in Dover, Delaware, USA, tijdens de Dover International Speedway, in samenwerking met de NASCAR Tripleheader.

Tickets en informatie zijn te vinden op www.dutchcomiccon.com.[/two_third]

[one_third_last]Drone Racing[/one_third_last]


13 december 2017

Heroes Dutch Comic Con voegt De Stripdagen toe aan evenement

Heroes Dutch Comic Con zal tijdens de volgende editie, op 31 maart en 1 april 2018 in de Jaarbeurs Utrecht, De Stripdagen toevoegen aan het evenement. Door de vele raakvlakken bundelen Heroes Dutch Comic Con en De Stripdagen krachten door samen te gaan werken. Vanaf maart 2018 kunnen de vele stripliefheb- bers onder de bezoekers van Dutch Comic Con hun hart ophalen. Er zal, naast de Dea- ler hal, Experience hal, Entertainment hal en Gaming hal, een extra hal toegevoegd worden waar De Stripdagen zullen plaatsvinden.

De Stripdagen zijn (sinds 1980) het jaarlijkse landelijke festival op stripgebied. Naast een grote promotionele beurs vindt hier een uitgebreide podium programmering plaats met presentaties, theater, muziek, veilingen, panels en natuurlijk de uitreiking van de Stripschapprijs. Er is een tekenaars-paviljoen met demonstraties, interviews en meet & greets. Daarnaast zijn er ook nog workshops en lezingen, een aantal stripexposities, aangevuld met diverse kinderactiviteiten.

Heroes Dutch Comic Con wordt gehouden op zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2018, in de Jaarbeurs Utrecht. Momenteel zijn de early bird tickets te koop op http://www.dutchcomiccon.com/nl/Tickets.

Advertentie