Ghostland prijsvraag (gesloten)

3489-GHOSTLAND 70x100 on 50%.inddWil jij kans maken op vrijkaarten voor de horrorfilm Ghostland? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Independent Films mag Filmliefhebber.com ter ere van de bioscoop release twee vrijkaarten onder de deelnemers verloten. Ghostland draait vanaf 25 mei in de bioscoop. Je hebt tot en met 2 juni de tijd om mee te doen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Over Ghostland

Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters haar huis. Tijdens hun eerste nacht in hun nieuwe onderkomen dringen moordenaars het huis binnen en moet Pauline vechten om het leven van haar dochters te redden. De traumatische nacht drijft de twee zussen nog verder uit elkaar. Beth, de oudste dochter, wordt een beroemde horrorauteur met een perfect gezin en leven in Los Angeles, terwijl haar zus Vera haar trauma niet aankan en ten onder gaat aan paranoïde aanvallen. Zestien jaar later komen de zussen en hun moeder weer bij elkaar in het huis waar Pauline en Vera al die tijd zijn blijven wonen. En opnieuw gebeuren er vreemde dingen in het huis.

Vanaf 25 mei in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

2 thoughts to “Ghostland prijsvraag (gesloten)”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.