Het zesde seizoen van Game of Thrones verschijnt eerder dan gebruikelijk is

Game of Thrones - Seizoen 6We hebben nauwelijks de tijd gehad om op adem te komen na het spectaculaire slot van het vijfde seizoen van de televisieserie Game of Thrones, maar zet je schrap! Het zesde seizoen van de populaire HBO-serie verschijnt al op 14 november 2016 op DVD en Blu-ray Disc. De fans kijken dan ook reikhalzend uit naar het vervolg van het TV-fenomeen dat maar liefst 23 Emmy Award nominaties in de wacht sleepte.

In het zesde seizoen moeten de overlevenden uit alle windstreken van Westeros en Essos zich klaarmaken voor een onzekere lotsbestemming. Nieuwe allianties worden gesloten om de overlevingskansen te vergroten en nieuwe personages verschijnen ten tonele om de machtsbalans in het oosten, westen, zuiden en noorden te verschuiven. Met Peter Dinklage in de rol van Tyrion Lannister, Lena Headey speelt opnieuw de rol van Cersei Lannister en Emilia Clarke keert terug als Daenerys Targaryen.

Naast de DVD en Blu-ray Disc release verschijnt er ook een boxset met alle 6 seizoenen van Game of Thrones en bij webshop Bol.com verschijnt er ook een premium editie. Deze premium editie bevat 52 minuten meer bonusmateriaal zoals “Inside the fight for Mereen” en “Bigger than reality: creating the visual effects”. De release van het zesde seizoen van Game of Thrones op Blu-ray en DVD gaat gepaard met de TV-première op HBO.

Game of Thrones – Seizoen 6 trailer

Advertentie