Fury winactie (gesloten)

FuryApril, 1945. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog heeft een keiharde sergeant van het Amerikaanse leger, Wardaddy (Brad Pitt), de leiding over een vijfkoppige crew. In een Sherman tank genaamd Fury gaan de soldaten op een levensgevaarlijke missie in vijandig gebied. Geregisseerd door David Ayer en met o.a. Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña en Jon Bernthal. Fury is vanaf 12 februari verkrijgbaar op DVD of Blu-ray Disc.

Copyright: © 2014 Norman licensing, LLC. All rights reserved.

 

 


Maak kans op de Blu-ray Disc!

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geeft Filmliefhebber.com twee exemplaren weg van de Blu-ray Disc van Fury. Hoe maak je kans op deze geweldige prijs? Laat hieronder in een reactie weten waarom jij de Blu-ray Disc zo graag wilt winnen. De leukste reacties ontvangen automatisch een bericht dat zij hebben gewonnen. Vergeet dus niet je e-mailadres in te vullen! Je mag ook het onderstaande formulier gebruiken om je antwoord te versturen.

De winnaars zijn bekend en hebben persoonlijk bericht ontvangen!

Advertentie

Paul Hauer

Filmrecensent en eigenaar. Hij kijkt 300 films per jaar en is een fanatieke filmverzamelaar. Heeft een voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

7 thoughts to “Fury winactie (gesloten)”

  1. Na het zien van FURY in de bioscoop was ik zeer onder de indruk van dit verhaal. De manier waarop gefilmd is geeft een realistisch en verschrikkende beeld van de situatie waarin de geallieerde- en de vijandelijke soldaten zich bevonden. Graag zou ik FURY willen toevoegen aan mijn collectie WW2 collectie.

  2. Oeh, leuk! Ik doe zeker mee! Normaal gesproken ben ik niet zo’n oorlogsfilm-fan, maar wat heeft deze film mij verrast! Ik heb echt twee uur lang op het puntje van mijn stoel gezeten. De plekken waar de film zich afspeelt zijn zó echt en hard. Wat mensen toen hebben meegemaakt kunnen wij niet bevatten, maar de film geeft je een eng goed beeld hiervan. En ook al ken je de hoofdrolspelers eigenlijk helemaal niet, je leeft vanaf minuut 1 met ze mee. Een musthave voor iedere filmcollectie, zeker weten.

  3. AL mijn vrienden hebben het over deze film en hoe goed hij is, ik kan uiteraard niet achterblijven en moét hem echt hebben!

  4. Als groot fan van Sherman uit American Pie kan ik niet wachten tot ik zijn rol in Fury kan bewonderen. Wie had ooit gedacht dat hij nog eens de rol van een ware tank ging vervullen?

  5. Als groot fan van Sherman uit American Pie kan ik niet wachten tot ik mijn held terug kan zien in Fury. Wie had ooit gedacht dat deze cult held het ging schoppen tot de rol van een ware tank. Wat een inlevingsvermogen zal hij hiervoor nodig hebben gehad. Respect!

Reacties zijn gesloten.