Fury winactie (gesloten)

FuryApril, 1945. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog heeft een keiharde sergeant van het Amerikaanse leger, Wardaddy (Brad Pitt), de leiding over een vijfkoppige crew. In een Sherman tank genaamd Fury gaan de soldaten op een levensgevaarlijke missie in vijandig gebied. Geregisseerd door David Ayer en met o.a. Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Michael Peña en Jon Bernthal. Fury is vanaf 12 februari verkrijgbaar op DVD of Blu-ray Disc.

Copyright: © 2014 Norman licensing, LLC. All rights reserved.

 

 


Maak kans op de Blu-ray Disc!

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geeft Filmliefhebber.com twee exemplaren weg van de Blu-ray Disc van Fury. Hoe maak je kans op deze geweldige prijs? Laat hieronder in een reactie weten waarom jij de Blu-ray Disc zo graag wilt winnen. De leukste reacties ontvangen automatisch een bericht dat zij hebben gewonnen. Vergeet dus niet je e-mailadres in te vullen! Je mag ook het onderstaande formulier gebruiken om je antwoord te versturen.

De winnaars zijn bekend en hebben persoonlijk bericht ontvangen!

Bestel via bol.com en steun Filmliefhebber.com

 DVD algemeen

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.