Frozen-2-NL-_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2019-Disney-Enterprises-Inc-All-Rights-Reserved

Frozen II prijsvraag (gesloten)

Frozen-2-NL-_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2019-Disney-Enterprises-Inc-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op vrijkaarten voor de animatiefilm Frozen II? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux 2x 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Frozen II draait vanaf 20 november in de bioscoop. Je hebt tot en met 30 november de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Frozen II
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Frozen II draait vanaf 20 november in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord was Zootropolis.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


3 reacties

  1. Wow! mijn dochter vindt Elsa en Anna helemaal CHILL.

    Daarom doe ik graag met deze actie mee.

    Maar eigenlijk ook omdat ik Frozen 2 zelf ook super COOL vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.