Frozen-2-NL-_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2019-Disney-Enterprises-Inc-All-Rights-Reserved

Frozen II prijsvraag (gesloten)

Frozen-2-NL-_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2019-Disney-Enterprises-Inc-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op een Blu-ray Disc van Frozen II? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met The Walt Disney Company Benelux een Blu-ray Disc van Frozen II onder de deelnemers verloten. Lees de spelregels door voordat je meedoet. Frozen II is nu verkrijgbaar en je hebt tot en met 4 juli de tijd om mee te doen.

Over Frozen II

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de originele versie de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad. En de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Frozen II is nu te huur en te koop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kan niet meer meedoen.


Volg & Like

Mis geen prijsvraag! Volg Filmliefhebber.com op Facebook, Twitter en Instagram en schrijf je in voor de updates per e-mail!

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.