Freddie Mercury: The King of Queen prijsvraag (gesloten)

Freddie Mercury The King of QueenWil jij kans maken op de 3 DVD boxset Freddie Mercury: The King of Queen? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Source 1 Media een boxset onder de deelnemers verloten. Freddie Mercury: The King of Queen is naar verwachting vanaf 21 februari verkrijgbaar. Je hebt tot en met 9 maart de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Freddie Mercury: The King of Queen
Freddie Mercury, geboren als Farrokh Bulsara, was één van de meest charismatische, complexe, maar ook fascinerende artiesten in de geschiedenis van de rockmuziek. Hij stond bekend om zijn extravagante podiumpersoonlijkheid en zijn explosieve optredens, maar buiten de schijnwerpers was hij ongelooflijk privé. Met zijn zeldzame stembereik van vier octaven was hij een buitengewone zanger. In Freddie Mercury: The King of Queen en Freddie Mercury: The Ultimate Showman staat deze legendarische showman centraal. Met exclusieve interviews en archiefbeelden onthullen we het verhaal van Freddie Mercury en hoe een verlegen jongen uit Zanzibar uitgroeit tot één van de meest iconische figuren in de moderne muziekgeschiedenis.

Freddie Mercury werd bekend als de zanger en frontman van de band Queen. De doorbraak van Queen kwam in 1974 met de singles Killer Queen en Now I’m Here. Een jaar later bestormden ze de hitlijsten met Bohemian Rhasody. Het vermogen van Queen om het publiek omver te blazen was meedogenloos. In de documentaire Queen: How They Broke Free kijken we terug op de opmerkelijke combinatie van een excentrieke kunststudent en drie academici en hun ongelooflijke reis naar wereldwijde faam.

Inclusief de 3 documentaires:
– Queen: How They Broke Free
– Freddie Mercury: The Ultimate Showman
– Freddie Mercury: The King of Queen

Vanaf 21 februari verkrijgbaar.

Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Advertentie