Four Seasons in Havana prijsvraag (gesloten)

LUM_Four-Seasons-in-Havana_2DWil jij kans maken op een DVD van de vierdelige misdaadserie Four Seasons in Havana? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met Lumière mag Filmliefhebber.com ter ere van de DVD release 2 exemplaren onder de deelnemers verloten. Four Seasons in Havana is vanaf 15 mei verkrijgbaar op DVD. Je hebt tot en met 2 juni de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Four Seasons in Havana

Duisternis was nog nooit zo kleurrijk als in de tropisch getinte serie Four Seasons in Havana. Vier misdaadromans van Cuba’s belangrijkste hedendaagse auteur Leonardo Padura – in 2015 winnaar van de prestigieuze Prinses van Asturië Prijs voor Literatuur – werden verwerkt naar vier jaargetijden in het sensuele en verstikkende labyrint van Havana. Als cynische en amoureuze rechercheur bijt de populaire romandetective Mario Conde zich vast in moordzaken en legt de naweeën van de gebroken generatie van de revolutie pijnlijk bloot.

Hoofdrolspeler Jorge Perugorría is hét gezicht van de Cubaanse cinema. Hij speelde onder meer in Barrio Cuba, Laurent Cantets Padura-verfilming Retour à Ithaque en was Diego in Fresa y chocolate, de enige Cubaanse film die ooit een Oscarnominatie voor beste buitenlandse film kreeg.

De serie is geregisseerd door Félix Viscarret (Bajo las estrellas) en geproduceerd door Tornasol Films en Nadcon. Tornasol coproduceerde onder meer Oscarwinnaar El secreto de sus ojos, Gouden Palm-winnaar The Wind that Shakes the Barley en het met een Zilveren Leeuw bekroonde Balada triste de trompeta. Nadcon was coproducent van topseries zoals The Bridge, The Killing en de Millennium-trilogie.

Vanaf 15 mei verkrijgbaar op DVD en op lumiereseries.com.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie