Fissa prijsvraag (gesloten)

FissaDe keiharde komedie Fissa is sinds 21 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Just Entertainment een DVD weggeven! Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter. De winnaar wordt na 24 juli bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

1x DVD Fissa.

Over Fissa

Een dik eindexamenfeest, dat is alles wat ze willen! Vanaf 16 juni is de keiharde comedy Fissa beschikbaar op VOD, gevolgd op DVD en Blu-ray vanaf 21 juni. Fissa vertelt het verhaal van drie jongens die elkaar nodig hebben om hun examentijd te redden. Nerd Ruben helpt de twee populaire jongens, Max & Yous, met het behalen van hun examens en in ruil daarvoor helpen zij Ruben met het organiseren van het gruwelijkste examenfeest ooit. En een keiharde fissa wordt het: DJ Oliver Heldens, drank -veel drank-, schuimkanonnen, lekkere chicks en vooral hard gaan.

Cast
Yannick van de Velde (Aanmodderfakker) en Alex Hendrickx (Ventoux) spelen de hoofdrollen van oude vrienden Max en Ruben. Bilal Wahib (Vechtershart) is te zien als Yous. Ruben heeft bovendien een heimelijke crush op Anne Bo, een rol van Abbey Hoes (Zwarte Tulp). Belinda van der Stoep (Alleen maar nette mensen) is te zien als Ivana, het vriendinnetje van Max. Arjan Ederveen (Lang & gelukkig), Hans Kesting (Noord Zuid) en Miryanna van Reeden (Meiden van de Herengracht) zijn de gevreesde docenten op de middelbare school. Daarnaast zijn bijrollen weggelegd voor Anneke Blok (Soof) en rappers Adje & Lexxxus.

Verhaal
Wanneer de populaire Max (Yannick van de Velde) en Yous (Bilal Wahib) hun eindexamen in gevaar zien komen en het eindexamenfeest van nerd Ruben (Alex Hendrickx) het slechtst bezochte feest van het jaar dreigt te worden, slaan de drie jongens de handen ineen. Tijdens een krankzinnige eindexamenperiode, eindigend in een keihard eindexamenfeest, leren de jongens zichzelf en elkaar pas echt goed kennen…

Productie
Het scenario van Fissa is geschreven door acteur en schrijver Martijn Hillenius (Aanmodderfakker). De regie is in handen van Bobby Boermans (Nieuwe Buren). Fissa wordt geproduceerd door 2CFILM (Edvard van ’t Wout, Robin de Levita, Kees Abrahams en Bobby Boermans) in coproductie met Just Productions (Eric de Groot en Frank Groenveld).

Vanaf 21 juni verkrijgbaar op DVD, Blu-ray Disc en sinds 16 juni op Video On Demand.

Trailer

Winnaar

Sanne Kiep


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!