5 jaar Filmliefhebber.com, 10 kilo aan filmprijzen! (gesloten)

Het is alweer 5 jaar geleden dat ik begon met Filmliefhebber.com. In oktober 2011 vond ik het leuk om eens aan de slag te gaan met wordpress om een website te bouwen, maar wat als een soort van probeersel begon werd al snel een fulltime hobby waar ik nog steeds enorm veel tijd aan besteed. Nu vele lay-outs, tientallen artikelen en prijsvragen en meer dan 600 recensies later is Filmliefhebber.com nog steeds actief! En natuurlijk hoort er bij een verjaardag een klein feestje!

Verhuisdoos vol met goodies, films en series op DVD en Blu-ray Disc!
De hele maand oktober maak je kans op 10 kilo aan filmprijzen! Ik heb samen met filmmaatschappijen en persbureaus zoals Sony Pictures Home Entertainment, Weber Shandwick, Universal Pictures Benelux, Just Entertainment, Triple P Entertainment en The Walt Disney Company Benelux een verhuisdoos gevuld met fantastische goodies, films en series op DVD en Blu-ray Disc. Hierboven kun je een beetje zien wat er in de verhuisdoos zit. Maar ik kan je verzekeren, er zit van alles in! Of je nu een fan bent van films met Angelina Jolie, Leonardo DiCaprio, de serie House of Cards, familiefilms of romantische komedies.

Hoe maak je kans
Hoe maak je kans op deze prijs? Heel eenvoudig! Ik heb 3 vragen over Filmliefhebber.com verzonnen en als jij deze vragen goed weet te beantwoorden en jouw gegegevens achterlaat, maak je kans om in november deze verhuisdoos vol met films, series en goodies in ontvangst te nemen! De winnaar wordt na 31 oktober bekendgemaakt op de website.

Spelregels

  • Deelname is gratis voor bezoekers uit Nederland en België.
  • Maximaal 1 deelname per huishouden.
  • Alle gegevens zijn verplicht.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Filmliefhebber.com heeft het recht om bezoekers te diskwalificeren of toegang tot de website te ontnemen indien er niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.

Winnaar
Linda Raaijmakers

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!