5 jaar Filmliefhebber.com, 10 kilo aan filmprijzen! (gesloten)

PrijsvraagHet is alweer 5 jaar geleden dat ik begon met Filmliefhebber.com. In oktober 2011 vond ik het leuk om eens aan de slag te gaan met wordpress om een website te bouwen, maar wat als een soort van probeersel begon werd al snel een fulltime hobby waar ik nog steeds enorm veel tijd aan besteed. Nu vele lay-outs, tientallen artikelen en prijsvragen en meer dan 600 recensies later is Filmliefhebber.com nog steeds actief! En natuurlijk hoort er bij een verjaardag een klein feestje!

Verhuisdoos vol met goodies, films en series op DVD en Blu-ray Disc!

De hele maand oktober maak je kans op 10 kilo aan filmprijzen! Ik heb samen met filmmaatschappijen en persbureaus zoals Sony Pictures Home Entertainment, Weber Shandwick, Universal Pictures Benelux, Just Entertainment, Triple P Entertainment en The Walt Disney Company Benelux een verhuisdoos gevuld met fantastische goodies, films en series op DVD en Blu-ray Disc. Hierboven kun je een beetje zien wat er in de verhuisdoos zit. Maar ik kan je verzekeren, er zit van alles in! Of je nu een fan bent van films met Angelina Jolie, Leonardo DiCaprio, de serie House of Cards, familiefilms of romantische komedies.

Hoe maak je kans

Hoe maak je kans op deze prijs? Heel eenvoudig! Ik heb 3 vragen over Filmliefhebber.com verzonnen en als jij deze vragen goed weet te beantwoorden en jouw gegegevens achterlaat, maak je kans om in november deze verhuisdoos vol met films, series en goodies in ontvangst te nemen! De winnaar wordt na 31 oktober bekendgemaakt op de website.

Spelregels

 • Deelname is gratis voor bezoekers uit Nederland en België.
 • Maximaal 1 deelname per huishouden.
 • Alle gegevens zijn verplicht.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Filmliefhebber.com heeft het recht om bezoekers te diskwalificeren of toegang tot de website te ontnemen indien er niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.

Winnaar

Linda Raaijmakers

Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Paul Hauer

Eigenaar van het Nederlandstalige filmblog Filmliefhebber.com. Kijkt meer dan 300 films per jaar. Is een fan van de films van Quentin Tarantino, Nicholas Winding Refn en Darren Aronofsky. Kijkt bijna alles, maar heeft een lichte voorkeur voor horrorfilms en Science Fiction.

30 thoughts to “5 jaar Filmliefhebber.com, 10 kilo aan filmprijzen! (gesloten)”

 1. Gefeliciteerd!! Je hebt een top site, ik lees het regelmatig al ben ik niet altijd met.je mening eens. Ik ben ook een filmfan en vind leuk om andere te horen.

 2. Ik zal de vrijheid wel nemen mee te doen:) wat een ontzettend toffe prijsvraag, knap hoe je dat voor elkaar krijgt met zoveel distributeurs overeenkomsten aan te gaan. En ga vooral door met het recenseren;

 3. Van harte gefeliciteerd met het jubileum van Filmlliefhebber.com. Ik lees je recensies en artikelen altijd met veel plezier. Ik vind het leuk dat je naast nieuwe releases ook regelmatig een film uit de oude doos haalt en deze bespreekt. Vaak zijn dit “vergeten” juweeltjes of guilty pleasures. Ga vooral door met ons op de hoogte houden en veel succes!!

 4. Gefeliciteerd Paul!! Hier ook een ontzettende grote filmliefhebber. Ik kom regelmatig op je site (voornamelijk voor de recensies) en ik “lurk” zeg maar dan dat ik reacties achterlaat en doe eigenlijk nooit mee met de prijsvragen. Maar hey…eens moet de eerste keer zijn. 😉
  Ik heb verder geen facebook account dus ik kan je helaas geen “like” geven. Maar weet dat ik je blog zeer waardeer en hopelijk blijf je dit heel lang doen.
  Keep up the good work!!

 5. Ik blijf duimen en delen voor dit geweldige pakket 😀
  Ik heb daar dan ook alles voor over om te winnen en te delen met een goede vriend van me, Bart Lindeman. Het meeste gaat waarschijnlijk naar hem aangezien ik weet dat hij dit helemaal te gek zou vinden. Dus hij blij, ik blij.
  Ik heb er dan ook zoveel mogelijk voor proberen te doen:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)
  En nu ga ik heel hard verder met duimen 🙂

  groetjes Linda

Geef een reactie