Fear of Rain

Fear of Rain (2021) recensie

Fear of RainMadison Iseman speelt in de door Castille Landon geschreven en geregisseerde thriller Fear of Rain de rol van Rain. Een tiener met psychische problemen die na haar opname in een psychiatrische inrichting terugkeert naar huis. Waar ze de draad weer probeert op te pakken. Maar als ze getuige is van een misdrijf en ervan overtuigd is dat haar buurvrouw een kind heeft ontvoerd, komt ze al snel tot de ontdekking dat niemand haar gelooft.

Zelfs haar ouders geloven haar niet terwijl medescholier Caleb (Israel Broussard) de enige lijkt te zijn die Rain gelooft. Maar Rain twijfelt eraan of hij wel echt is! In een wereld waarin de lijn tussen de realiteit en fictie vervaagd, probeert Rain te ontdekken wat de waarheid is. Door het toch wel goede acteerwerk van de jonge Madison Iseman werd ik in het verhaal meegezogen en ik werd ook een aantal keren op het verkeerde been gezet.

Fear of Rain is dan ook een aangename mix van een dramafilm en een thriller. Waarin spannende momenten en de worstelingen van Rain voor het vermaak zorgen. Terwijl het continu puzzelen is om te ontdekken hoe de vork nu echt in de steel zit. Dat maakt Fear of Rain best wel een onderhoudende film. Die misschien niet helemaal foutloos is, maar toch een dikke voldoende op het rapport heeft verdiend.

Fear of Rain is nu verkrijgbaar op een kwalitatief goede Dvd.

Beoordeling
  • Film
3
Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.