Fake prijsvraag (gesloten)

FakeVanaf 17 januari verschijnt Fake, het regiedebuut van Thomas Acda, op DVD. De telefilm, met in de hoofdrollen Sanne Langelaar (Familieweekend), Nasrdin Dchar (Rabat, Zwarte Tulp), Gijs Naber (Penoza), Lies Visschedijk (Soof) en Tim Haars (New Kids), werd eerder door AVROTROS uitgezonden. David Middelhoff verzorgde de muziek en schreef samen met Acda de songs in de film. Fake is geproduceerd door All Yours Film (Rolf Koot & Jean van de Velde) in coproductie met AVROTROS en is als Telefilm (2016) tot stand gekomen met steun van het CoBO Fonds. De DVD wordt uitgebracht door Just Entertainment. En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Just Entertainment 5 DVD’s weggeven! Wat moet je doen om deze geweldige prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 5 februari bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

5x DVD Fake!

Waar gaat Fake over?

Maya is een ietwat naïeve, net afgestudeerde kunsthistorica en archeologe die altijd voor de verkeerde mannen valt. Zo belandt ze door één van die mannen, David (Tim Haars) en het toedoen van douanebeambte Swinkels (Lies Visschedijk), bijna in de gevangenis. Dat incident loopt uiteindelijk met een sisser af, maar daardoor is ze wel helemaal blut.
Bij thuiskomst begint Maya een bed & breakfast in een oud landhuis dat is geschonken door haar oma. Haar beste vriend Erik (Gouden Kalf-winnaar Gijs Naber) maakt het verwaarloosde landhuis in recordtijd bewoonbaar, net op tijd voor de prestigieuze International Art Fair in Maastricht. Al snel meldt de eerste gast zich: een heuse sjeik (Gouden Kalf-winnaar Nasrdin Dchar). Deze sjeik blijkt er wel een dubbele agenda op na te houden en kan de kunstkennis van Maya daarbij goed gebruiken.
Speelduur: 86 minuten Taal: Nederlands gesproken Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1 CAP: € 9,99

Trailer Fake

Winnaars

Angela Groenendaal-Hommersom
Dientjuh Jansen
Gerben Verschoor
Jimmy Stol
Kris Huizinga


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie