Op pauze

Op pauze

Een film op Netflix of die je op Dvd of Blu-ray Disc aan het kijken bent, kan je op pauze zetten. In mijn geval kan ik ook mijn blog Filmliefhebber.com op pauze zetten en dat ga ik ook doen! Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat er in de afgelopen periode een stuk minder recensies en artikelen zijn geplaatst en in alle eerlijkheid kan ik momenteel ook geen motivatie vinden om het schrijven over films weer op te pakken. Filmliefhebber.com gaat dus tot nader bericht op pauze.

The Little Things

The Little Things (2021) recensie

Het zijn de kleinste details die een verdachte kunnen aanwijzen als de dader. Deputy Sheriff Joe Deacon (Denzel Washington) is daarvan overtuigd. Ondanks dat hij in het verleden niet in staat is geweest om een moordzaak op te lossen. Nu hij de wet handhaaft in Kern County zijn de dagen als een veelbelovende rechercheur geteld. Totdat hij wordt gevraagd om de jonge Los Angeles rechercheur Jim Baxter (Rami Malek)  te ondersteunen tijdens de jacht op een seriemoordenaar.

Fear of Rain

Fear of Rain (2021) recensie

Madison Iseman speelt in de door Castille Landon geschreven en geregisseerde thriller Fear of Rain de rol van Rain. Een tiener met psychische problemen die na haar opname in een psychiatrische inrichting terugkeert naar huis. Waar ze de draad weer probeert op te pakken. Maar als ze getuige is van een misdrijf en ervan overtuigd is dat haar buurvrouw een kind heeft ontvoerd, komt ze al snel tot de ontdekking dat niemand haar gelooft.

The Host

The Host (2020) recensie

Wanneer je geld van de baas steelt en het gestolen bedrag vergokt tijdens een pokerwedstrijd, dan vraag je natuurlijk om problemen. Voor de jonge bankier Robert (Mike Beckingham) is het een nachtmerrie die werkelijkheid wordt. De enige manier om zijn schuld in te lossen is om voor de invloedrijke misdaadkoning Lau (Togo Igawa) een koffertje te vervoeren naar Amsterdam. Maar Robert belandt van de ene uitzichtloze situatie in de andere. Hoewel het echte gevaar niet afkomstig is van de meedogenloze misdaadkoning of de doortastende DEA-agent die hem op de hielen zit.