Lees hier alles over Elfia Arcen 2017

Kingdom Elfia

 

Fantasie wordt realiteit tijdens kostuumevenement Elfia

 

Elfia is het grootste fantasy- en kostuumevenement van Europa en trekt per weekend 25.000 bezoekers. Na een meer dan succesvolle 25e editie in april gaan we 23 en 24 september verder met het thema “Good Faeries, Bad Faeries”. Tijdens dit evenement kun je alles los laten en je onderdompelen in de wereld van de fantasie. Het evenement vindt plaats in de Kasteeltuinen van Arcen, de perfecte magische omgeving voor een fantasie evenement.

Elfia is een evenement waar vele fantasy liefhebbers terecht kunnen en hun liefde kunnen uiten. Veel van de bezoekers komen in prachtig kostuum naar het evenement, van Sci-Fi tot Middeleeuwse thema’s en van cosplay tot creaties die uit eigen fantasie zijn onstaan. Er is voor ieder wat wils bij Elfia.

Aankomende Elfia belooft weer veel moois. Uiteraard hebben we weer onze uitgebreide markt, voor elke liefhebber is er wel wat te vinden. Er zijn workshops, lezingen, demonstraties, reënacters, LARP-ers, zwaardvechters, balfolk workshops, parades en verscheidene “walking acts”. Na het grote succes in april zijn ook de Boxwars weer terug, maak je eigen gevechtsoutfit van karton en ga de strijd aan op ons slagveld. Nieuw dit jaar is de Elfia Magical Lasershow die een Elfia waardig verhaal vanaf het water op de Casa Verde in beeld zal brengen.

De podia zullen gesierd worden met diverse bands die de bezoekers van muziek voorzien waar flink op gedanst kan worden. Kom onder andere luisteren naar de feel- good folk van Harmony Glen, de speelse nummers van The Pyrates en de keltische rock van The Dolmen. Op beide dagen kun je ook de mooiste kostuums voorbij zien komen op het hoofdpodium tijdens de trots van het evenement, de kostuumwedstrijd. Iedereen met een zelfgemaakt kostuum kan hier aan mee doen.
Vriendengroepen die als studenten van Zweinstein met elkaar in duel gaan, een familie die in thema voorbij vliegt, een vampier die vriendschappelijk het glas heft met een weerwolf, je komt het op Elfia allemaal tegen.

De kaart verkoop is al begonnen, tickets via de voorverkoop zijn goedkoper dan aan de deur en zijn te verkrijgen via www.elfia.com

WebsiteFacebookInstagram

Advertentie