Lees hier alles over Dutch Comic Con Winter Editie 2017


Dutch Comic Con Winter Editie

Winter Editie Dutch Comic Con op 18 en 19 november in de Jaarbeurs in Utrecht


13 oktober 2017, Utrecht

Spencer Wilding (Darth Vader) naar Dutch Comic Con’s winter editie.

Spencer wilding is met zijn 2 meter een opvallende verschijnen en heeft daarmee diverse imposante en intimiderende rollen gespeeld. Zijn meest bekende rol is die van niemand minder dan Darth Vader in Rogue One: A Star Wars Story.

Frankensteins Monster in Victor Frankenstein, een gemene gevangenisbewaker in Guardians of the Galaxy, Grannik in Ghost Rider: Spirit of Vengeance, verschillende monsters en wezens in de nieuwe Doctor Who serie, een Vogon soldaat in The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, een White Walker in Game of Thrones, de weerwolf en een Zweinstein Ridder in de Harry Potter saga, de Minotaur in Wrath of the Titans en Beowulfs vader in Beowulf and Grendel: Spencer heeft een indrukwekkende CV en is inmiddels een van de grootheden in Special Creature Performance op het grote scherm.

Naast films en series hij tegenwoordig ook te zien in het nieuwe Lord of The Rings computerspel: Middle-earth, Shadows of War, waar hij de rol speelt van Noruk, een Orc strateeg in Saurons leger. Dit spel ligt vanaf 10 Oktober in de winkels.

En of dat niet genoeg is heeft Spencer zichzelf opgebokst tot Brits-Walsh kickboks kampioen. Een man met vele talenten.

Spencer Wilding

5 september 2017, Utrecht

Lotte Verbeek te gast bij Dutch Comic Con

Speciaal voor haar Nederlandse fans komt de in Los Angeles wonende Lotte Verbeek op zaterdag 18 en zondag 19 november naar Utrecht, waar zij te gast zal zijn bij Dutch Comic Con.

De van origine Nederlandse Lotte begon haar carrière als danseres en speelde in enkele musicals, videoclips en deed wat modellenwerk. In 2006 kreeg zij haar eerste TV rol in de serie Moes, waarna de hoofdrol volgde in de film Links, waarin zij maar liefst 5 verschillende personages speelde.

Lotte vertolkte de rol van de beeldschone Giulia Farnese in de veelgeprezen televisieserie The Borgias. Hier speelde zij de maîtresse van Paus Alexander VI, gespeeld door Jeremy Irons. Voor deze rol ontving zij veel lof, wat deuren openden voor andere rollen, zoals haar dubbelrol in de psychologische thriller Suspension of Disbelief, wat haar een nominatie opleveren voor de CinemaXXI prijs tijdens het Rome Film Festival.

In 2014 speelde Lotte in the Fault in Our Stars. In de verfilming van het gelijknamige boek van John Green speelt Lotte de Nederlandse Lidewij, tegenover Willem Dafoe en Shailene Woodley.
Verder speelde zij tegenover Vin Diesel in The Last Witch hunter en in Entertainment met Michael Cera en John C. Reiley.

Vandaag de dag is Verbeek te zien in de veelgeprezen hitserie Outlander, waarin zij de rol van Geillis Duncan op zich neemt, een 18e-eeuwse Schotse met een fascinatie voor zwarte magie. Ook had zij eerder een korte rol in de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist.

Gedurende haar carrière heeft de actrice verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder Best Actress Award in het International Film Festivals van Locarno en Marrakech en voor het Monte Carlo TV Film Festival voor haar werk in de Italiaanse serie Queen of Swing. Ze werd ook genomineerd voor de prestigieuze Nederlandse filmprijs het Gouden Kalf.

Lotte is zowel op 18 als 19 november aanwezig.

Lotte Verbeek

4 augustus 2017, Utrecht

Game of Thrones’ Dickon Tarly, te gast op Dutch Comic Con

De kaartverkoop voor Dutch Comic Con, de wintereditie, is van start gegaan en dat is goed nieuws voor Game of Thrones, Black sails en Merlin fans. De organisatie heeft namelijk de eerste gast bekendgemaakt: Tom Hopper.

Tom Hopper geniet zijn bekendheid voornamelijk door zijn rol als Billy Bones, een van de hoofdrolspelers in Black Sails en als Sir Percival in BBC’s Merlin. Daarnaast speelde hij rollen in bekende Britse series als Casualty, Kingdom, Doctors, Good cop, Barbarians Rising en in de eerste aflevering van Matt Smith’s Doctor Who. Ook was hij te zien in de film Northmen: A viking Saga, waarin hij de hoofdrol heeft als Asbjörn.

In het nieuwe seizoen van Game of Thrones is Tom te zien als Dickon Tarly. Hij neemt deze rol over van Freddie Stroma, die Dickon speelde in seizoen 6. Tom zal beide dagen aanwezig zijn op het evenement.

Black Sails

De wintereditie van Dutch Comic Con vindt plaats op 18 en 19 November in de Jaarbeurs, Utrecht. Kaarten kosten €35 voor een weekendticket, €20 voor een dagticket, €10 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en de allerkleinsten, van 0 tot 6 jaar, mogen gratis naar binnen.

Tickets koop je via http://www.dutchcomiccon.com/nl/Tickets