Dutch Comic Con biedt programma voor kinderen

Dutch Comic ConOp Paaszondag kunnen kinderen paaseieren komen zoeken tijdens de tweede editie van Dutch Comic Con in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Om 11 uur kunnen zij een uur lang op zoek naar een van de gouden eieren voor toffe prijzen. Vinden zij deze niet, hoeven zij zich absoluut niet druk te maken, want niemand gaat met lege handen naar huis! De zoektocht zal plaats- vinden in hal 9, Kids Corner.

Ook bestaat er de mogelijkheid om op beide dagen een kinderbioscoop te bezoeken. O.a. Star Wars Rebels, Ultimate Spider-Man, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Avengers Assemble en My Little Pony zullen hier te bewonderen zijn.

De Kids Corner is helemaal ingericht voor de kleine superhelden! Hier kunnen zij de hele dag spelen met hun favoriete My Little Pony vriendjes of stoere Transformers helden. Zij kunnen op de foto met de levensgrote Pinkie Pie en zich op zondag laten schminken als een echte Transformer of My Little Pony. In de Kids Corner kan het allemaal! De Rescue Bots en Rarity wachten op de jonge helden.

Ook kunnen zij een bezoek brengen aan de Disney XD knutselhoek, waar zij hun creativiteit optimaal kunnen benutten. Maak hier een eigen badge en masker of begin aan een levensgrote kleurplaat. Willen zij iets stoerder doen dan knutselen? Geen probleem, want Star Wars komt met een enorme NERF baan, waar zij hun eigen Star Wars Rebels diploma kunnen behalen! Ook kunnen zij hun skills oefenen op Ewoks bij de Endor NERF baan mede mogelijk gemaakt door de Dutch Garrison. In deze vriendelijke strijd nemen zij het op tegen andere kinderen en maken hierbij gebruik van de Star Wars NERF blasters. Spelen met de blasters uit de film en de kans een echte ‘Rebel Leader’ te worden, zal voor velen een ultieme beleving zijn.

Dutch Comic Con is hiermee niet alleen een feest voor volwassenen maar ook voor kinderen. Kaartjes voor dit evenement zijn online te verkrijgen op www.dutchcomiccon.nl en aan de deur op de dagen zelf. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis naar binnen.

Geplaatst op 4 maart 2016
Bron: Dutch Comic Con

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.