Downsizing prijsvraag (gesloten)

DownsizingVanaf 25 januari draait de drama/komedie Downsizing in de bioscoop. Filmliefhebber.com mag 2 prijzenpakketten weggeven! Het prijzenpakket bevat 2 vrijkaartjes voor de film, een espresso-kop, een pet en een opbergbox. Je hebt tot en met 3 februari de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Downsizing

In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. Het plan is om dit in 200 jaar tijd wereldwijd in te voeren. Al snel komen mensen erachter dat ze in een miniatuurwereld meer waar voor hun geld kunnen krijgen. In de hoop op een beter leven besluiten de alledaagse Paul Safranek (Matt Damon) en zijn vrouw Audrey (Kristen Wiig) hun gestreste bestaan in Omaha achter zich te laten om zich klein en fijn te vestigen in een nieuwe miniatuurgemeenschap – een beslissing die tot levensveranderende avonturen leidt.

Met Matt Damon, Kirsten Wiig, Christoph Waltz, Neil Patrick Harris, Jason Sudeikis, Hong Chau. Geregisseerd door Alexander Payne.

Vanaf 25 januari in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars ontvangen het prijzenpakket binnen 3 werkdagen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie