Dolittle-OV-_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-Universal-Pictures-International

Dolittle prijsvraag (gesloten)

Dolittle-OV-_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-Universal-Pictures-InternationalWil jij kans maken op een DVD of Blu-ray Disc van de leuke familiefilm Dolittle? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Universal Pictures een DVD en een Blu-ray Disc van Dolittle onder de deelnemers verloten. Lees de spelregels door voordat je meedoet. Dolittle is vanaf 10 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc en je hebt tot en met 20 juni de tijd om mee te doen.

Over Dolittle

Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische nieuwe 3D-avonturenfilm Dolittle, voor de hele familie. De excentrieke Dr. John Dolittle (Robert Downey jr.) leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria (Jessie Buckley, Wild Rose) ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt. Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling (Harry Collett, Dunkirk) en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla (Rami Malek, Bohemian Rhapsody), een enthousiaste maar onnozele eend (Octavia Spencer, Hidden Figures), een cynische struisvogel (Kumail Nanjiani, The Big Sick) die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer (John Cena, Bumblebee), en een eigenwijze papegaai (Emma Thompson, Last Christmas).

Dolittle is vanaf 10 juni verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Volg & Like

Mis geen prijsvraag! Volg Filmliefhebber.com op Facebook, Twitter en Instagram en schrijf je in voor de updates per e-mail!

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.