Dokter Tinus

Dokter Tinus – Seizoen 5 prijsvraag (gesloten)

Dokter TinusVanaf 13 december komt alweer het vijfde seizoen van de succesvolle SBS6 serie Dokter Tinus uit op DVD. De serie met in de hoofdrollen Thom Hoffman, Tygo Gernandt en Jennifer Hoffman blijft een kijkcijferkanon met gemiddeld 1,4 miljoen kijkers per aflevering. Om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Just Entertainment 5 DVD boxen van het vijfde seizoen weggeven! Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Geef antwoord op de vraag en laat jouw gegevens achter! De winnaars worden na 1 januari bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?
5x DVD box Dokter Tinus – Seizoen 5.

Waar gaat Dokter Tinus – Seizoen 5 over?
In het vijfde seizoen van Dokter Tinus is er een boel trammelant op het platteland. Relatieproblemen, nieuwe liefdes en nieuwe inwoners spelen de belangrijkste rol in het dagelijks leven in Wourkem.

Als Dokter Tinus niet helemaal zichzelf is, roept hij hulp van anderen in en maakt hij de onverwachte beslissing om in therapie te gaan. Gijs is ontzettend druk met zijn B&B. Hij doet erg zijn best, maar niet alles verloopt zonder problemen. Terwijl Ken een nieuwe liefde krijgt, zetten Tinus en Lisa alles op alles om hun relatie te redden. Alsof dat nog niet genoeg is, komt het leven van Tinus aan een zijden draadje te hangen…

Dokter Tinus seizoen 5 bestaat uit 12 afleveringen van 43 minuten.

Winnaars
Amy Munske
Marianna Moorlag
Menno Kock
Mientje Lok
Sabine Ypenga


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.