Doctor-Sleep_ps_1_jpg_sd-low_Photo-by-Jessica-Miglio-Copyright-2019-Warner-Bros-Pictures-All-rights-reserved

Doctor Sleep prijsvraag (gesloten)

Doctor-Sleep_ps_1_jpg_sd-low_Photo-by-Jessica-Miglio-Copyright-2019-Warner-Bros-Pictures-All-rights-reservedWil jij kans maken op een prijzenpakket van de thriller Doctor Sleep? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Netherlands 3 prijzenpakketten met daarin 2 vrijkaarten voor de film, motel key, tote bag en chalkboard mug onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Doctor Sleep draait vanaf 7 november in de bioscoop. Je hebt tot en met 9 november de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Doctor Sleep
Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining. Ewan McGregor, Rebecca Ferguson en nieuwkomer Kyliegh Curran spelen in de bovennatuurlijke thriller, geregisseerd door Mike Flanagan, die zijn scenario baseerde op het boek van Stephen King. Ondanks dat hij nog steeds getekend is door het trauma dat hij heeft opgelopen als kind in Overlook, heeft Dan Torrance iets van rust weten te vinden. Maar aan die rust komt abrupt een einde wanneer hij Abra ontmoet, een moedige tiener met haar eigen krachtige en buitengewone gave, beter bekend als het “licht”. Wetende dat Dan over dezelfde krachten beschikt, vraagt Abra hem om hulp tegen de meedogenloze Rose the Hat en haar volgers, The True Knot. Zij nemen het licht van onschuldigen af in hun zoektocht naar onsterfelijkheid. Door een onwaarschijnlijk bondgenootschap te vormen, raken Dan en Abra betrokken bij een wrede strijd op leven of dood met Rose. Abra’s onschuldigheid en onbevreesde omarming van haar licht dwingen Dan om zijn eigen krachten te gebruiken zoals hij dat nog nooit eerder heeft gedaan. Waardoor hij zijn angsten onder ogen moet komen en de geesten uit het verleden opnieuw moet laten ontwaken.

Doctor Sleep draait vanaf 7 november in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.

© 2019 Warner Bros. Pictures. All rights reserved.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord is Danny Lloyd.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.