Disney Plus Star

Disney+ lanceert nieuw label Star

Disney Plus StarDisney+ heeft vandaag Star gelanceerd. Een nieuw hoofdstuk voor de streamingdienst die sinds 2020 in Nederland beschikbaar is en een ruim assortiment biedt in films en series. Tot vandaag kon je op Disney+ terecht voor Disney-films en-series, maar ook voor de films en series van Pixar, Star Wars, Marvel en National Geographic. Met Star gaat er een nieuw tijdperk voor het platform van start en de dienst is sinds vandaag uitgebreid met nog eens 250 films en 50 series. Waarvan 4 series Star Originals zijn en exclusief op Disney+ zijn te streamen.

Star moet een breder publiek, maar ook een ouder publiek aanspreken. De komst van Star komt niet als een verrassing, want met de eerdere overname van 21st Century Fox kreeg Disney een gigantisch assortiment in films en series in handen. Zo kan je vanaf vandaag ook op Disney+ terecht voor series, zoals 24, The X Files, American Horror Story, American Dad en Family Guy terwijl actiefilms, zoals Die Hard, Alien, Independence Day en X-Men tevens via het Star-label zijn te zien.

De exclusieve series die bij de lancering verschijnen zijn Big Sky van David E. Kelley, de Love, Simon spin-off Love, Victor en de geanimeerde sitcom voor volwassenen Solar Opposites. De dramaserie Helstrom zal eveneens vanaf 23 februari exclusief te zien zijn op Disney+. Daarnaast is Disney Television Studios van plan om dit jaar onder het Star-label nog meer exclusieve content te gaan aanbieden.

Star heeft zijn eigen label in de Disney+-app, zoals Star Wars, Marvel en National Geographic dat ook hebben. Daarnaast is er een eenvoudige functie voor ouderlijk toezicht toegevoegd. Zodat de kinderen binnen het huishouden en die gebruikmaken van Disney+ niet in aanraking komen met het materiaal dat voor 12 en 16 jaar of ouder geschikt is.

Star is nu beschikbaar in de Disney+-apps en natuurlijk via www.disneyplus.com. Abonnees betalen 8,99 euro per maand of 89,90 euro per jaar voor Disney+ en alle beschikbare content. Inclusief het nieuwe label Star.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.