The A-Team-acteur Dirk Benedict komt naar Dutch Comic Con 2017

Dutch Comic ConZojuist is bekendgemaakt dat niemand minder dan “Face” uit The A-Team te gast is op de aankomende Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht!

Dirk Benedict is een Amerikaanse acteur, vooral bekend voor zijn rollen als Templeton ‘Face’ Peck in The A-Team en Starbucks in Battlestar Galactica.

Dirk begon zijn carierre in 1972 en speelde sindsdien verschillende kleine rollen in series als Hawaii Five-O en Charlie’s Angels. Zijn eerste grote rol was in de Amerikaanse serie Chopper One.

Hij speelde vervolgens in de klassieker Battlestar Galactica die roekeloze piloot Starbucks. Starbucks was een waaghals, gokker en notoire rokkenjager, met een hart van goud. Hij was een van de beste piloten van de vloot en samen met de rest van de bemanning vocht hij tegen de kwade Cylons. Dirk nam de rol nogmaals op zich in Galactica 1980, waar hij voor één aflevering terugkwam.

Toch brak hij pas echt door met zijn rol in The A-Team, een van de best bekeken televisieseries ooit. Als Templeton ‘Face’ Peck speelde Dirk de gladde luitenant en womanizer Face. Hij speelde deze rol van 1982 tot 1986, maar is tot vandaag de dag regelmatig op TV te zien in de herhalingen van deze vrolijke actie serie. Face zorgde met zijn charmes er altijd voor dat het team de juiste voorwerpen in handen kreeg om hun missie tot een succes te brengen.

De fans kunnen Dirk op 25 en 26 maart ontmoeten op de Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht. Kaarten zijn te koop op www.dutchcomiccon.com.

Bron: Dutch Comic Con

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.