streamingdiensten

De televisie is je best vriend

In moeilijke tijden, zoals nu, is de televisie wellicht je beste vriend. Tijdens de langdurende coronacrisis zijn de mensen op huis aangewezen. Gezellig borrelen met vrienden en familie zit er even niet in, de bioscopen hebben haar deuren (tijdelijk) gesloten en zelfs een hapje eten in jouw favoriete restaurant is eventjes niet mogelijk. Dan is het ook fijn dat je na het werk thuis op de bank kunt neerploffen en kunt genieten van je favoriete televisieprogramma’s, series of films. Maar dan is een goed abonnement op internet en tv wel noodzakelijk!

Goede Internetverbinding voor home entertainment een must

Televisiekijken en gamen zijn steeds belangrijkere vormen van entertainment. Zeker nu je min of meer wordt verplicht om zoveel mogelijk tijd thuis door te brengen. Dat misschien ook voor je gezinsleden geldt. Maar dat brengt ook uitdagingen met zich mee, want de stabiliteit van je Wi-Fi verbinding wordt alsmaar minder wanneer iedereen tegelijk op het Internet zit. Of je nu via de tablet een serie kijkt op Netflix, je huiswerk aan het maken bent op je laptop of je favoriete programma op de televisie aan het kijken bent. Zelfs als je even met je smartphone aan het appen bent met je vrienden of vriendinnen, heeft dat invloed op je Internetverbinding.

Online gamen

En vergeet niet dat het online gamen ook veel bandbreedte vereist. Hoewel, dit een vorm van digitaal socializen is waar je geen afscheid van wilt nemen. Het is toch heerlijk om de controller te pakken en een headset op te zetten en samen met je vrienden te chatten over de games die je aan het spelen bent. Of wellicht ben je net met een belangrijke wedstrijd in Fifa bezig en moet je samen met je co-spelers even de tactiek doorspreken. Ook dat is alleen mogelijk wanneer je een stabiele Internetverbinding hebt. Zeker met de komst van de PlayStation 5 zal een goede Internetverbinding meer een must dan een luxe zijn.

Genoeg content om de coronacrisis mee door te komen

Aanbieders van internet en tv spelen hier handig op in door een brede keuze in abonnementsvormen en mogelijkheden aan te bieden. Zodat je niet alleen een stabiele verbinding, maar ook een ruime keuze in televisiezenders hebt en mogelijkheden hebt om het draadloze bereik binnen je woning op orde te krijgen. En met aanvullende pakketten en abonnementen, heb je meer dan voldoende content tot je beschikking waarmee je de oersaaie coronacrisis het hoofd kan bieden. Met bijvoorbeeld een abonnement op een streamingdienst, zoals Netflix en Videoland of de mogelijkheid om je favoriete programma’s op te nemen en later terug te kijken. Maar ook een handige app waarmee je via de tablet of smartphone toegang hebt tot je favoriete zenders is natuurlijk een mooi extraatje.

Bekijk de mogelijkheden

Mogelijkheden genoeg dus om die vreselijke coronacrisis iets aangenamer te maken. Ook wanneer je een fanatieke bioscoopganger bent en nu de films die je normaliter op het zilveren scherm ziet thuis kijkt, zijn er mogelijkheden om toch optimaal te genieten van je films. Maar ook als je gezellig wilt Skypen met je familieleden, online wilt gamen met je vrienden of gewoon samen met je partner op de bank wilt neerploffen en wilt genieten van je favoriete televisieprogramma’s of series. Maar dat is alleen mogelijk als de snelheid van het Internet en de mogelijkheden van je provider goed genoeg zijn. Misschien ben je al jaren een vaste klant en ben je tevreden met wat je hebt. Of je hebt simpelweg nog geen moment genomen om de vele mogelijkheden te bekijken. Dan is nu het moment aangebroken om eens een kijkje te nemen of je een beter abonnement kunt afsluiten dat wellicht ook beter aansluit bij jouw wensen en behoeftes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.