Smurfs Seizoen 1 en 2

De Smurfen Seizoen 1 & 2 prijsvraag (gesloten)

Smurfs Seizoen 1 en 2Wil jij kans maken op het eerste en tweede seizoen van de klassieke Smurfen cartoons op DVD? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! Want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment 2x seizoen 1 & 2 op DVD onder de deelnemers verloten. Lees de spelregels door voordat je meedoet. De Smurfen Seizoen 1 & 2 zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD! Je hebt tot en met 11 juli de tijd om mee te doen.

Over De Smurfen cartoons

Sony Pictures Home Entertainment Benelux kondigt met trots aan dat zij sinds kort, in samenwerking met IMPS, de rechten van de klassieke Smurfen tekenfilms hebben. Vanaf 24 juni 2020 zal Sony Pictures Home Entertainment Benelux op regelmatige basis seizoenen van de Smurfen uitbrengen. De negen seizoenen zijn goed voor 42 discs, 242 afleveringen en meer dan 100 uur kijkplezier voor de hele familie. Daarnaast wordt ook de film “De fluit met de zes Smurfen” opnieuw uitgebracht.

Na decennia van voortdurende succesvolle uitzendingen is de door Hanna Barbera in de jaren ’80 ontwikkelde animatieserie de Smurfen een echte klassieker geworden. De recente digitale remastering brengt de spannende en magische avonturen van de vrolijke kleine blauwe karakters naar het hedendaagse publiek. De klassieke Smurfen tv-serie biedt urenlang vermaak voor het hele gezin.

De succesvolle live action animatiefilms “De Smurfen” en “De Smurfen 2” uit respectievelijk 2011 en 2013 en ook de animatiefilm “De Smurfen en het verloren Dorp” uit 2017 werden geproduceerd door Columbia Pictures en Sony Pictures Animation. De licentie voor deze klassieke cartoons is dan ook een mooie uitbereiding van de Smurfen catalogus van Sony Pictures Home Entertainment Benelux.

Elk seizoen wordt gereleased in een frisse verpakking die elk kinderhart en dat van hun ouders sneller laat kloppen. De producten zullen beschikbaar zijn in Nederland en België via traditionale entertainment retail, maar ook in speelgoedwinkels en supermarkten met een entertainment aanbod.

Over bedenker ‘Peyo’

Pierre Culliford (beter bekend als Peyo) werd op 25 juni 1928 in Brussel geboren. Hij werkte als filmprojector, maar uiteindelijk gebruikte hij al zijn kennis en energie voor het wereldwijde succes van de Smurfen. En hij wijdde zich volledig aan hun epische verhaal, tot aan zijn dood in 1992. Peyo zei: “Als jongen hield ik ervan om te tekenen. In feite tekenen alle kinderen; sommigen van hen besluiten om volwassen te worden, serieuze mensen, en dan zijn er anderen die weigeren om de overgang te maken en die tekenfilmfiguren creëren”. Vandaag zetten Peyo’s familie en medewerkers zijn werk in dezelfde geest voort.

Seizoen 1 en 2 van de Smurfen zijn vanaf 24 juni 2020 verkrijgbaar op DVD.


Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kan niet meer meedoen.


Volg & Like

Mis geen prijsvraag! Volg Filmliefhebber.com op Facebook, Twitter en Instagram en schrijf je in voor de updates per e-mail!

Verzenden
User Review
0 (0 votes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.