De Smurfen en het Verloren Dorp prijsvraag (gesloten)

De Smurfen en het Verloren DorpDe Smurfen keren vanaf 1 april terug in de bioscoop in het gloednieuwe avontuur De Smurfen en het Verloren Dorp. En om dat te vieren mag Filmliefhebber.com 2 geweldige prijzenpakketten weggeven! Wat moet je doen om deze prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 16 april bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

2 De Smurfen en het Verloren Dorp prijzenpakketten met een rugtas, schrijfsetje en polsbandje!

Waar gaat De Smurfen en het Verloren Dorp over?

In dit nieuwe animatie-avontuur van de Smurfen vindt Smurfin een mysterieuze landkaart die naar het Verloren Dorp leidt. Samen met haar beste vriendjes Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat zij op een spannende speurtocht door het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te bereiken voordat de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Op hun reis vol actie en gevaar zetten de Smurfen koers naar de grootste ontdekking in de geschiedenis van de Smurfheid!

Met de stemmen van Johnny De Mol, Pip Pellens, Bartho Braat, Kasper van Kooten, Hugo Kennis, Sarah Nauta en Ellen ten Damme.

De Smurfen en het Verloren Dorp draait vanaf 1 april 2017 in de bioscoop in zowel de originele als de Nederlands gesproken versie. Ook in 3D.

www.desmurfen-film.nl
@DeSmurfen
#DeSmurfen

<h4

Winnaars

Fleur Wijmans
Herman Geers


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie