De goede voornemens van Filmliefhebber.com

Gelukkig nieuwjaar! Het is alweer 1 januari 2016 en ik hoop dat het voor iedereen een prachtig jaar vol geluk en gezondheid gaat worden. En bij het nieuwe jaar horen natuurlijk ook goede voornemens hoewel ik deze nog niet eerder heb genomen! Daar wil ik dit jaar veranderingen in brengen! Hieronder staan mijn goede voornemens die vooral aan het kijken van films en bloggen zijn gelinkt.

In het afgelopen jaar heb ik bijna 400 films gekeken. Wat zeg je?! Ja, 400 films. En ja, ik kom ook nog buiten, ik heb een fulltime job en ik doe ook leuke dingen, zoals lekker uit eten gaan of een terrasje pakken. Time management heet dat! 🙂 Afijn, het moge duidelijk zijn dat ik veel films kijk. Voor dit jaar is het niet mijn goede voornemen om dat belachelijke record te verbreken, want ik merk toch wel dat ik vaak films kijk die ik al eens of meerdere keren heb gezien. Daarom is het mijn goede voornemen om zoveel mogelijk nieuwe films te kijken! En dan niet alleen nieuwe films die in de bioscoop verschijnen, maar ook klassiekers waar ik echt nog nooit aan toe ben gekomen!

Een ander goed voornemen is om toch weer iets vaker de bioscoop te bezoeken, want ik ben nog maar weinig in de bioscoop te vinden nadat ik mijn Pathé Unlimited kaart heb opgezegd. En ik vind dat wel jammer. De ervaring in een grote zaal is toch net even iets anders dan als ik thuis op de bank naar een film kijk. Ondanks dat ik een belachelijke grote televisie en een mooie soundbar heb staan. Maar ik mis ook een hoop goede films en ik merk toch wel dat recensies van nieuwe films ook beter gelezen worden. Daarom ga ik dit jaar weer iets vaker naar het grote scherm. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

En vorig jaar ben ik natuurlijk begonnen met mijn eigen mancave; een filmkamer vol met kasten met DVD’s, Blu-ray’s en collector’s items. Maar het is nog niet af! De deuren en kozijnen kunnen wel een likje verf gebruiken, er mag wel een nieuw vloertje in en die verhuisfitting die er al jaren hangt mag ook wel vervangen worden door een leuke plafonnière. Nou, dat ga ik dit jaar maar eens in orde maken! Want dan is mijn mancave – waar ik stiekem ook wel een beetje heel erg trots op ben – echt klaar!

En ik blijf natuurlijk ook lekker bloggen, want de bezoekersaantallen nemen toe, ik ontvang nog steeds positieve reacties en ik merk in de cijfers dat de bezoekers het leuk vinden om mijn recensies en artikelen te lezen. Ik heb heel lang nagedacht over waar ik met Filmliefhebber.com heen wil en heel eerlijk… Ik ben er nog niet over uit. Ik weet wel dat het blog in de huidige vorm blijft bestaan en dat er nog veel meer artikelen en recensies gaan komen. Een ding staat vast en dat is dat ik dit jaar meer artikelen wil schrijven. Ik wil veel meer interviews, verslagen van evenementen en toplijstjes aan het blog toevoegen en ik denk dat ik met dit artikel al een eerste stap in de goede richting heb gezet!

Heb jij nog goede voornemens voor 2016?