De-Club-van-Lelijke-Kinderen_ps_1_jpg_sd-low

De Club van Lelijke Kinderen prijsvraag (gesloten)

De-Club-van-Lelijke-Kinderen_ps_1_jpg_sd-lowWil jij kans maken op vrijkaarten voor de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Independent Films 2x 4 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. De Club van Lelijke Kinderen draait vanaf 9 oktober in de bioscoop. Je hebt tot en met 19 oktober de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over De Club van Lelijke Kinderen
Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van Isimo omver te werpen?

Vanaf 9 oktober in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord was, omdat ze lelijk zijn.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.