David Lynch – Hoe vang je de grote vis prijsvraag (gesloten)

Hoe vang je de grote visWil jij kans maken op een exemplaar van het boek Hoe vang je de grote vis door David Lynch? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Uitgeverij Ten Have 3 exemplaren onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Hoe vang je de grote vis door David Lynch is vanaf 11 juni verkrijgbaar. Je hebt tot en met 29 juni de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Hoe vang je de grote vis door David Lynch
In ‘Hoe vang je de grote vis?’ onthult David Lynch, een van de grootste filmregisseurs, het geheim van zijn creativiteit. Zonder meditatie waren Twin Peaks en Blue Velvet er nooit geweest. Hij laat zien hoe hij meditatie deel heeft gemaakt van zijn dagelijks leven en hoe hij hierdoor op ideeën komt die anders onbereikbaar blijven. Het boek geeft inzicht in de werking van een uiterst creatieve geest. Met door Lynch zelf afgenomen interviews met Paul McCartney en Ringo Starr over de rol van meditatie in hun leven.

Vanaf 11 juni verkrijgbaar.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.