LED TV

Creëer een thuisbioscoop met je nieuwe QLED-tv

Wie wil er nou niet genieten van de vetste films? De meeste mensen gaan hiervoor naar de bioscoop. Echter, je kunt het gevoel dat je daar ervaart nu ook in huis halen. Dit doe je met een Samsung QLED-tv. Met een televisie uit deze categorie creëer je een filmset in je eigen woonkamer waar jij de regisseur van bent. Leun achterover en geniet van uitstekend beeldkwaliteit, waarmee je het ultieme bioscoopgevoel beleeft.

Wat is QLED precies?

QLED is een benaming voor Quantum Dots die toegevoegd zijn aan het scherm. Dit is een laag nanokristallen die zorgen voor een anti-reflecterende laag. Daarbij zorgen ze ook nog eens voor een perfecte kleurvolume en extreem hoge helderheid.

Voor de echte filmliefhebber

Waarom zou je naar de bioscoop gaan, als je ook thuis optimaal kunt genieten? De meeste mensen denken hier niet over na. Met een QLED-tv profiteer je van een beter beeld, dat perfect getoond wordt vanuit elke kijkhoek. Door de anti-reflecterende laag kijk je zelfs in de meest lichte ruimtes naar geweldig beeld.

Je hebt bij de Q-series niet alleen keuze uit verschillende inchmaten, maar ook uit het ontwerp van het beeldscherm. Met een curved-scherm begeef je je midden in de actie. Neem daarbij de uitstekende 4K-beeldkwaliteit, en je kunt beginnen met genieten. De Quantum Dots geven de meeste donkere en lichte scènes namelijk nóg beter weer door een extreem hoge helderheid te bieden. Daarnaast komen beelden tot leven door een perfecte weergave van kleuren. Realistisch als nooit tevoren. Bovendien zorgt Samsung’s One Connect mini voor een kamer die netjes opgeruimd blijft. Deze verbindt namelijk alle randapparaten via één kabel aan de tv.

Online films kijken

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je bent niet meer beperkt tot het kijken van één film. Tegenwoordig zijn televisie uitgerust met de smart-functie, waardoor je toegang krijgt tot talloze applicaties. Zo download je eenvoudig apps als Netflix of Videoland en geniet je thuis van een groot aanbod aan films. Je kijkt ook nog eens zoveel als je zelf aankunt. Bovendien profiteer je van het heldere geluid dat de tv’s produceren.