Countdown_ps_1_jpg_sd-low

Countdown prijsvraag (gesloten)

Countdown_ps_1_jpg_sd-lowWil jij kans maken op vrijkaarten voor de horrorfilm Countdown? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met The Searchers 3x 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Countdown draait vanaf 24 oktober in de bioscoop. Je hebt tot en met 26 oktober de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Countdown
Wanneer de jonge verpleegster Quinn ontdekt dat de app Countdown het exacte tijdstip van haar dood voorspelt, begint er een race tegen de klok. In minder dan 3 dagen moet ze een manier vinden om aan haar eigen dood te ontsnappen! Quinn wordt gespeeld door Elizabeth Lail, ook wel bekend uit de populaire Netflix serie You.

Vanaf 24 oktober in de bioscoop.
Bekijk de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord was minder dan 3 dagen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.