Coco prijsvraag (gesloten)

Coco-NL-_ps_1_jpg_sd-high_©-2017-Disney-Pixar-All-Rights-ReservedWil jij kans maken op een DVD of een Blu-ray Disc van de vrolijke familiefilm Coco? Doe dan gratis mee met de prijsvraag! In samenwerking met The Walt Disney Company Benelux mag Filmliefhebber.com een DVD en Blu-ray Disc onder de deelnemers verloten. Disney Pixar’s Coco is vanaf 4 april zowel digitaal als op DVD en Blu-ray Disc verkrijgbaar. Je hebt tot en met 21 april de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Disney Pixar’s Coco

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken. Geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3). Disney•Pixar’s Coco draait vanaf 29 november 2017 in de Nederlandse bioscopen. Voor de vertoning van Coco zit de korte film ‘Olaf’s Frozen Adventure’. De lengte hiervan is 21 minuten. De lengte van Coco is 105 minuten.

Met Wiebe Pier Cnossen (Stem), Thijs Overpelt (Stem), Ilse Warringa (Stem), Ara Alici (Stem), Marloes van der Heuvel (Stem), Klaas van Kruistem (Stem), Saskia Weerstand (Stem). Geregisseerd door Lee Unkrich.

Vanaf 4 april verkrijgbaar.
Klik hier voor de trailer.

Deelnemen

De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. De winnaars ontvangen de prijzen binnen enkele werkdagen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!

Advertentie