Christine

Christine prijsvraag (gesloten)

ChristineWil jij kans maken op een Special Edition DVD van de horrorklassieker Christine? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment 3 DVD’s onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Christine is nu verkrijgbaar in een 4K Ultra-HD Collector’s Edition. Je hebt tot en met 30 november de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Christine
Christine is de cult klassieker van regisseur John Carpenter die vanaf heden verkrijgbaar is in een 4K Ultra-HD Collector’s Edition. In de horrorfilm van de bedenker van Halloween komt een prachtige rode Plymouth Fury tot leven en de wagen met de bijnaam ‘Christine’ heeft het gemunt op alles en iedereen die haar eigenaar pijn doet.

Christine is nu verkrijgbaar.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen. Het goede antwoord was Fury 1958.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.