CHiPs prijsvraag (gesloten)

ChipsCHiPs de film draait vanaf 23 maart 2017 in de bioscoop en om dat te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met Warner Bros. Pictures 3 prijzenpakketten met daarin 2 vrijkaartjes en een CHiPs T-shirt weggeven! Wat moet je doen om deze geweldige prijzen in de wacht te slepen? Heel simpel! Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul jouw gegevens in. De winnaar wordt na 2 april bekendgemaakt op de website.

Wat kan je winnen?

3 prijzenpakketten met 2 vrijkaartjes voor CHiPs en een CHiPs T-shirt!

Waar gaat CHiPs over?

Jon Baker (Dax Shepard) en Frank “Ponch” Poncherello (Michael Peña) zijn lid geworden van de California Highway Patrol (CHP) in Los Angeles, maar beiden met een compleet andere motivatie. Baker is een beschadigde, professionele motorrijder die zijn leven en huwelijk weer op de rails probeert te krijgen. Poncherello is een arrogante undercover FBI-agent die een overval onderzoekt waarbij miljoenen dollars zijn gestolen waarschijnlijk door iemand binnen de CHP.

De onervaren nieuwkomer en de geharde professional worden bij elkaar gezet, maar het botst meer dan dat het klikt, dus een partnerschap starten is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met Baker’s motorvaardigheden gecombineerd met de straatkennis van Poncherello lukt het misschien… als ze elkaar ondertussen niet tot waanzin drijven.

Dax Shepard en Micheal Peña spelen in de nieuwe actie-komedie CHiPS van Warner Bros. Pictures. Shepard regisseert de film en heeft het script geschreven. Het script is gebaseerd op de personages uit de populaire televisieserie uit de jaren ‘70 van bedenker Rick Rosner.

CHiPs draait vanaf 23 maart 2017 in de bioscoop.

www.chipsfilm.nl
#CHiPsTheMovie
Geschikt voor 16 jaar en ouder

© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Winnaars

C de Smit
Erwin Munsterman
Maaike Manheim


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Advertentie