Chappie winactie (gesloten)

ChappieIn samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment mag Filmliefhebber.com 2x de Blu-ray Disc weggeven van de geweldige Science Fiction film Chappie die door Neill Blomkamp werd geregiseerd. Wil jij kans maken op een Blu-ray? Doe dan snel mee met de winactie die tot en met 24 juli online staat! Vertel waarom jij de Blu-ray graag wilt winnen en wie weet ontvang jij binnenkort persoonlijk bericht!

Synopsis

In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïde worden geproduceerd.

Copyright: ©2015 Columbia Pictures Industries, Inc., LSC Film Corporation and MRC II Distribution Company LP- All Rights Reserved

Chappie is vanaf 15 juli verkrijgbaar op DVD en Blu-ray Disc™!

Trailer

Deelnemen

Deze winactie is gesloten. Je kunt helaas niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Check ook alle informatie op de Facebook-pagina van Sony Pictures!