Casper en Emma op jacht naar de schat prijsvraag (gesloten)

Casper-en-Emma-op-jacht-naar-de-schat_ps_1_jpg_sd-lowWil jij kans maken op vrijkaarten voor de familiefilm Casper en Emma op jacht naar de schat? Doe dan gratis mee met de prijsvraag, want Filmliefhebber.com mag in samenwerking met Just Film Distribution 2 vrijkaarten onder de deelnemers verloten. De spelregels kun je hier teruglezen. Casper en Emma op jacht naar de schat draait vanaf 29 mei in de bioscoop. Je hebt tot en met 8 juni de tijd om mee te doen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Over Casper en Emma op jacht naar de schat
Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!

De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Vanaf 29 mei in de bioscoop.
Klik hier voor de trailer.


Deelnemen
De prijsvraag is gesloten en je kunt niet meer meedoen.


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!

Volg mij op Instagram voor de laatste updates en leuke foto’s!


Geen prijsvraag missen?
Wil jij geen prijsvraag missen en op de hoogte worden gebracht als er een nieuwe prijsvraag van start gaat? Schrijf je dan gratis in voor de notificaties per e-mail van Filmliefhebber.com. Je ontvangt circa 3 tot 4 berichten per week in je mailbox wanneer er een nieuwe recensies, nieuw artikel of nieuwe prijsvraag wordt gepubliceerd. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.