Captain America: Civil War winactie (gesloten)

Captain America: Civil WarNog eventjes geduld, want aanstaande donderdag barst de strijd tussen twee geliefde superhelden los in de spectaculaire actiefilm Captain America: Civil War! Voor welk team ben jij? Team Captain America of Team Iron Man? Om de release van de nieuwe Marvel film te vieren mag Filmliefhebber.com in samenwerking met The A Factor Shop een T-shirt van jouw favoriete team weggeven! Hoe maak je kans op deze prijs? Heel simpel! Beantwoord de vraag en laat jouw gegevens achter! De winnaar wordt na 15 mei bekendgemaakt op de website.

Over The A Factor Shop

The A Factor Shop is dé specialist op het gebied van verkoop van officieel gelicenseerde T-shirts en accessoires van Star Wars, Marvel, DC, Doctor Who, The Bing Bang Theory en The Walking Dead! Of je nu op zoek bent naar een geweldig T-shirt van je favoriete superheld, een muts van je favoriete film of een sleutelhanger van je favoriete filmpersonage. Dan ben je bij The A Factor Shop aan het juiste adres. Bestel online, betaal veilig met iDeal en bestellingen vanaf 75 euro worden gratis verstuurd. En waar de A in The A Factor Shop voor staat? Voor awesomeness, want alles wat ze verkopen vinden ze AWESOME!

En er is meer goed nieuws, want op 30 april 2016 opent The A Factor Shop haar eerste winkel in Nederland! Je bent dan ook van harte uitgenodigd om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn.

Het bezoekadres:
The A Factor Shop
Grotestraat 213
5141JS Waalwijk

Wat kan je winnen?

1x T-shirt Captain America: Civil War, 1x T-shirt Iron Man

Over Captain America: Civil War

Dat Tony Stark (Robert Downey Jr.) en Steve Rogers (Chris Evans) het niet altijd met elkaar eens zijn was al overduidelijk in The Avengers en Avengers: Age of Ultron, maar in Captain America: Civil War staan de superhelden lijnrecht tegenover elkaar. Naast Robert Downey Jr. en Chris Evans zijn ook Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen, Paul Rudd en Jeremy Renner weer van de partij.

Captain America: Civil War draait vanaf 28 april in de Nederlandse bioscopen.

Trailer

Winnaars

Aniek Nieuwenhuis
Marc de Raden


Vergeet niet om de Facebook pagina van Filmliefhebber.com te liken!